Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ja ih nisam čuo
Treba poštovati svaku državu koja ima podmornice, ali ne zaboravite da smo i mi imali nekada podmornice.
KAd i gdje je to bilo?
Nevjerovatno
Izrael je malo nervozan a lak je na obaracu. Trenutni razvoj situacije u Siriji mu ne ide u prilog. Vec je poceo u UN-u da opravdava izgleda skori napad na Siriju. Prosli su i godisnji pa "igra" moze da se nastavi.
KAsno ruske podmornice na Mediteran stigoše. Još se nečemu nada Vučić u Crnoj Gori, aki kasno ko na Kosovu ! U mediteranskom brevijaru ostade zapisano: duplo golo, a Srpstvo na aparatima !
Mile ce smrsati citavih pola kile sto nije dobio Sutorinu da ugosti bracu Ruse😂😂😂
Poklonice Rusi za 10 g jednu od ovih podmornica Vucku, da pokrpa rupe na njoj! Ondak ce Vucko da se vozika po Dunavu i Moravi!
Ne mogu biti tihe ako imaju dizel motore. Samo su nuklearne tihe.
Ove imaju dizel motor iz BMW-a.
Gdje toce gorivo?
Na Kosovu!
GASPROM
Islamska država nema u mediteranu nikakvih pomorskih vojnih vozila,kao ni ovi umjereni islamski teroristi,čemu onda podmornica