Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Mašala nek se židovima gaće tresu
Sta je ŽIDOVI usrali se aaaa palestina uz tebe smo vase BOŠNJE
Baš me briga za Palestince i Jevreje. Možemo biti iste vjere, ali opet stalo mi je do njih kao do preklanjskog snijega. Tuđi problemi, imam svoje i dosta su mi. Sam i rješavam i osim sebe i svojih nije me briga za neki tuđi narod u stranoj zemlji. Nek se sami snalaze. Izdržaće oni, žilavi su. Jeste li dobro Palestinci ? Nismo. Ajde, biće bolje. A sad se idem malo pozabaviti samim sobom i svojom okolinom. Sve vas gleda i sve vidi Onaj odozgo, pa i vas braćo, i najbolje se on za vas brine.
iran provocira već duže vrijeme amerikance. neznam šta žele pokazati, ili dokazati? uglavnom nije pametno. ako im amerikanci usliše ratnu molbu, neće proći dobro.
Hadžizadeh je rekao da u oblasti gdje su testirane projekte djeluju američki špijunski avioni. \"Zanimljivo je da oni to nisu objavili\", rekao je on. Ako ovo napisete jos jednom ja cu se naljutiti,hahahaha,ponavljate ko papagaj,...
@xD pa i USA laje pa je mnoge ujela
Musl iman sam, Bo šnjak, ne volim USA i njihovu politiku kao ni monopol. Ali bi želi reći jedno ... \'\'Pas koji laje ne ujeda\'\' ... :) (Nažalost, u ovom slučaju)
Zašto ne pustite odgovor džihadbosni???
2000 (dvijehiljade) kilometara izmedju Irana i USA ? Na CIJEM globusu je ova udaljenost ? Ima li \"znastvenik\" koji je pravio ovaj globus mozda SESIR na glavi ?
sto su istu recenicu ponovili dva puta :S
vijesti su vam prepune grešaka! Ne vjerujem da ikako pročitate vijest koju objavljujete, pa čak ni poslije...
Ko zeli rat nek mu bude u kuci
Zašto ste mi izbrisali komentar ??? Zar islamska država, kakvom Iran sebe predstavlja, ne bi trebalo da živi i radi u skladu s Kur\'an-om ??? I zašto je moje pitanje, da li je testiranje raketa u tuđem moru u skladu sa Kur\'an-om, uvrjedljivo ??? Ili ovdje pravo glasa imaju samo neki ???