Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvanaest rohinja sela. Koliko ima padeza u sandzaku?
Ko im je kriv pa nemaju naftu pa da ih Ameri "zaštite"
sad muslimanima nevaljaju ni budisti,dosad nisu valjali hriscani, jevreji ,hinduisti pa po dobrom starom obicaju malo pripucali pa koji teroristicki akt pa kad dobiju po labrnji pocinje kolektivno kukumavcenje jaukanje svi nevaljaju samo oni fini i nevini ne prolazi vam vise to, vise vas niko ne podnosi niti ima saosjecanja sa vama, upitajte se sami zasto nevalja cijeli svijet samo muslimani valjaju, idete sami u propast ostale religije su superiornije kultoroloski ekonomski i vojno
@miki7 Saosjecanje od genocidnog naroda niko i ne ocekuje. Da ste ljudi, ne bi mogli poklati onolike civile. Sta ste radili u rat...cijelo vrijeme ubijali civile. I sad ti nama pricas ko je kakav?
@vasastranka saosjecanja ima kad neko ubija nenaoruzane miroljubive ljude a ne naoruzane grupe koje su prve izvrsile napad podrzavane od stanovnistva to je situacija ili mi ili oni nema druge jaci pise pravila,to je praksa svih islamistickih radikalnih pokreta i njihovih simpatizera kojih je veoma mnogo u bosnjackom narodu raskrivite se za svim muslimanima od filipina do mijanmara a sa njima nemate apsolutno nista zajednicko a mrzite one sa kojima zivite u istoj drzavi nadam se jos kratko
Smanjite malo s propagandom i preosite prave vijesti!!
@drunken tiger Dzeko dobio dijete, prava vijest
@Dino Z Nikakva vijest. Nije ni prvi ni zadnji koji je dobio bebu. Ovaj portal kao da je namijenjen debilima. Nema ozbiljnog teksta o pozadini sukoba u Burmi. Još malo pa će ovaj Klix samo naslove pisati jer toliko većina posjetilaca i pročita. Umori im se mozak nakon toga.
Nijesam bio tu pa molim nekoga ko jeste da me obavjesti je li Klix ovako azurno obavjestavao i o Jazidima?
@NevesinjskaPuska Mozda bi trebao klix da pise i o faraonima i smrti jesusa krista
@NevesinjskaPuska Mozda bi trebao klix da pise i o faraonima i smrti jesusa krista
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Projekat se zove Arkan... sada ce nasi dragi mundzosi da se pale ko petarde zbog brace muslimana...
Budistički terorizam, genocid... Gdje je međunarodna zajednica kad se vrše zločini nad muslimanima?
@Sarajevo2020 a Aung San Suu Kyi dobila Mobelovu nagradu mir.
@bagonja Nobelovu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)