Velike mjere sigurnosti
0
Dva i po miliona muslimana obavljaju hadž
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ovo neki protesti protiv vladajućeg monarhističko- teokratskog režima kralja Abdullaha upostavljenog od strane CIA-e !?
U subotu je najznačajniji dio, kada vjernici odlaze do brda Arafat koje se zove i \"Planina milosti\" - NETACNO, arefat nije brdo nego dolina u kojoj se nalazi i jedno malo brdo koje se zove brdo milosti. Sta mislite da 3 miliona ljudi stanu na brfo koje se sastoji u bacanju 21 kamena na svaki od tri stuba - OPET NETACNO, ukupno se baci 49 kamencica, tj na jedan se baci 21 a na ostala dva po 14. U ovako kratkom i bitnom tekstu napravite ovakve greske ccc
elhamdulilah
Ja mislim da nema komentara jos uvjek jer svi stoje zapasteni da su dozvoljeni komentari na ovom postu :D
prekrasne slike...
Svim ljudima Islamske vjeroispovjesti sretan nastupajuci praznik.
I JEDAN OD NAS JE TAMO, NAS NIKAD NE PREZALJENI VRLI HEFENDIJA HALAIM.