Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bi pobio pola Bosne !
matematika ..alo..to je cijela bosna ako misliš na 3 mil.
@etoga Ne mislim...alo.....Upravo mislim na pola Bosne jer nisu svi konzumenti droge, al pola moglo bi se reći da jesu.
Vi biste liječili 3 miliona ovisnika. Jeste vi normalni? Zamisli skoro cijela Bosna na horsu. Pobiti, nego šta!
@Nokian808 I ja bih potamanio komunjare i ove liberalne retarde. Tebe ne bih dirao, zatvorio bih te u zoološki vrt.
Ma ovog ce na kraju ubit u atentatu
Eto kakav je nas mentalitet. Razocaran sam. Ko fol ono izbaci vijest neko nekoga ubio kod nas u BiH i svi su kao "Jao u paklu gorio dabogda", "zivotinja" i sl; a na apsolutno istu stvar, tj. jos gore; masovno ubijanje ljudi se cini podrzavanje; tj. motivisanje jednog MANIJAKA! da UBIJA LJUDE! DA LI STE VI NORMALNI?! HAlllooo... ovisnost je bolest i ona se lijeci tako sto se OVISNIKU ukaze na njegovu bolest. Zar ste stvarno tako naivni da mislite da neko bira bolest; tj. da bude ovisan?
pa biraju da se drogiraju, valjda, ili ih to neko natjera, osim toga većina ovisnika da bi finansirali svoju ovisnost se okrenu kriminalu.
@Abyss Ovo govori o njegovoj (ne)svijesti. Da je rekao na neki drugi nacin nego bas kao Hitler jevreje. A mogao je reci i kao Japan kineze nekoliko puta u istoriji ili Japan filipince u WW2 bilo bi slicno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Crna potkošulja ispod providne košulje :D
jeli mu ovo pancir ispod kosulje lol
Narkomani su pi4kaste kuje, slabići koji su metastaza društva.
podrzavam hirurske zahvate odstranjivanja svih bolesnih tkiva, znaci karcinomi, žuljevi, vehabije, cetnici, burke i ostale bolesti
ovaj se prvo rokne nekom supstancom i onda hoce da ubija ovisnike..
smotajte mu roru da se smiri, mnogo je nervozan 😂😂
De nase politicare :D please
Da je ovoga malo posuditi da nam zaplasi domace politicare!
Samo tako. Uvijek je bolje preventivno djelovati, nego lijeciti kada nastupi epidemija. Čovjek je vizionar i voli narod kojim vlada.
duterte je postao poznat kao gradonacelnik jednog grada na filipinima,koji je organizavo eskadrone smrti,koji su ubijali kriminalce i narkomane.jebo ti takvu drzavu.svi smo mi poročni i gresni.postenija je legalna sudski presudjena,smrtna kazna.ja bi pre istrebljivao zelenase.oni su isto zlo
bolje da ovaj Laudeer pogleda šta jevreji rade u Palestini pa onda neka komntariše. nije hitler bio lud.
uz ovisnike na droge,pobiti i ovisnike na kocku i alkohol i na svetu bi ostalo tri milijarde ljudi.80% narkomana su deca raz roditelja,deca koja su trpela nasilje,ili deca,koja se zbog nekih svojih unutrasnjih psihickih problema,okrenu drogama.alkohol je jednako zlo ko i droga.najlakse ubiti,istrebiti,pobiti.prica nije tako jednostavna.