Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supci,a Palastinci u mraku docekuju novu.
Zar se i Palestinci vesele ovom paganskom običaju ? Mislio sam da su oni čestiti muslimani.
@CDD ne zanima me d ali je neko slavi ili ne ali nova godina nije medjunarodni praznik nikada nije ni bila ,ne zelim nikoga ni pohvaliti niti djeliti kritike. ali niko me na ovoj planeti ne moze uvjeriti da je nova godina medjunarodni praznik. nemoj nikoga seljakom nazivati nego citaj citaj i citaj prijatelju da ne budes glup!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte izbjeglicama hljeba
Pa imaš i po bosni bijede, što ne dijeliš hljeb ?
Pasite travu Bosanci i Hercegovci, pozz od SDA, SDS, HDZ, SNSD, SDP, DF itd kad ste foke koje ne znaju ni proteste napraviti, bilmezi zatucani, pusite nargila i cugajte Sarajevsko (Preminger, Tuzlansko, Nektar, Ozujsko, Karlovacko) uzivajte, pozz iz Evrope glupaniii.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kao sa druge planete
Gdje su nasi kvazi vjernici da kazu da nije po propisima vjere?? I gdje je ona hanuma iz uprave vrtica sa maramom i otkrivenim dupetom ispred SDOo NOorOod ZnOo sto joj ona stvar iz ociju viri a djeci neda djeda mraza!!!!!! Sad udarite minuse jedva cekam!!
Smijesno je kritikovati ove sto slave Paganski praznik dok mi sami ga slavimo. Sto mi nedamo pare Palestincima? Znamo samo pametovati a ustvari smo svi isti licemjeri.
Ha, ha...Cuj muslimani ne slave...I svi oni na TV iz Dubaija, Istambula, Tirane, Amana itd su krscani?Ha, ha, ha ,Mislite neko ce povjerovati u taj supljak?
u koliko je sati ova nova
Pa sta ako je kurvarluk i zabava tamo? Niko nije rekao da je tamo ne znam kako drukcije. Ne ide se svaki dan tamo, pa kad se ode, treba ispostovat sebe :)
Dubai je poput las vegasa. Samo sto se ne kocka ,vec kurvalu ci u teskom obliku.
Da nema Dubaija pola srbijanskih fufa bi pomrlo od gladi..
Dubai je turistički grad i izgrađen je logično radi businessa, jer dobar dio stranaca posjećuje tokom cijele godine a i živi. Tako da Emiraćani vjernici logično i ne slave novu godinu niti proslavljaju, baš ko i kod nas. Nego to organizuje vlast i vlasnici ovih skupih građevina i hotela i lokala.
Bio za novu i Emiracani slave itekako!Ne bi vjerovao koliko ih kiti jelku i ostavlja darove!
@stern Ja se družio sa pravim vjernicima. Jer ni jedan vjerski poglavar i obični imam ne podržava slavljenja kršćanske nove godine. E sad me ne zanima šta rade oni pojedinci kojima je islam na 17. mjestu.
60% stanovnika u dubaiu nisu muslimani zato opusteno ..
Posušje na aparatima.
to braco muslimani