Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bagra šiitska, sa svih strana udarila na muslimane!
Šije i haridžije su najviše štete nanijeli islamu kroz historiju, a i danas nanose.
Allah vas nagradio za ove mudre rijeci :-)
Šitski pripadnici su nemuslimani da se razumijemo, vjeruju u trojstvo kao pravoslavci ili katulici. Znaci ne bore se muslimani protiv muslimana. Bore se Sunitski muslimani protiv Šitskih nemuslimana.
Gornja Maoča je naseljeno mjesto u sastavu Islamske Države. Etnički sastav 2013: Bošnjaci 3 132 (100%) Hrvati 0 Srbi 0
Eh sad mene zanima da li slucajno ima vee to sto je jemenski ogranak al kaide preuzeo odgovornost za napad u francuskoj?? Ovo je izgleda sve, u zadnjih 30 godina, izrezirano.
Mustafa redovno prati BBC,CNN,FOX i sve "objektivne" mainstream medije jer je u sve prije nas upucen:),moj brat Musliman inshaAllah ;)
A kao "teroristi" u Parizu su iz Jemena i sad odjednom državni udar. Simptomatično i previše žalosno da bi bilo smiješno!!! Zašto više kakav tcunami ne pogodi izvor zla i da nas zauvijek spasi svih ratova, mržnje i međusobnog uništavanja!!!