Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vas će se obrušiti narodi kao što se gladni ljudi obruše na sofru! Hoće li to biti zbog naše malobrojnosti, Allahov Poslaniče? – upitaše ashabi. Ne -reče Poslanik, a.s. - vas će tada biti mnogo, ali ćete biti slabi poput pjene koju bujica nosi. Strah će biti iščupan iz srca vaših neprijatelja, a u vaša srca biće ubačen vehn. – A šta je to vehn? – upitaše ashabi. – Ljubav prema dunjaluku i strah od smrti.''
Znači G7 u prevodu kkuurčina
Hoćete li u EU Bošnjaci vako bi podržali i naše agresore. Držimo se majke Turske i molimo boga da granice Turske budu i naše granice samo tako su muslimani sigurni a Bogami i Srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A ostatak svijeta podrzava Palestinu i osudile Izrael
U zapadnim zemljama važi ona niko nema pravo da vas bije osim nacističke policije
Imas li ti djecu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hs nisam siguran znaju li ovi ko ovdje napada a ko se brani.
Pa nek se brane nek ne ubijaju djecu
Himanitarna pauza? Ko sto neko reče, pa nije Fudbalska utakmica jbt...
🤮🤮🤮
Probudilo se u Bosnji humanost. Nigde vas nije bilo kad je Asad pobio i iselio pola svog naroda, kad je u Yemenu ubijeno na stotine hiljada gradana, kad je Turska kokala Kurde ko zeceve, kad Boko Haram i ostali klosari kolju decu i zene, kad Iran pobije sve koji trepnu protiv vlasti. Sad vam smeta Izrael koji je velicine kao mala tackica naspram 22 Arapske zemlje.Po stanovnistvu Jevreji su 0.01% naspram Muslimana. Drugim recima Bosnjo je nista drugo nego antisemita koji mrzi Jevreje.
To vam je ta demonkratija G7.
Zivila Rusija i Putin je u pravu da Bog da unistio Ukrainu i onog Zelenskog cionistu
Gay7
Ovako je casna vojska koja je branila svoju zemlju i narod postala takozvana Armija BiH - kako agresori i zlocini nazivaju jedinu legitimnu odbrabenu vojnu formaciju. Nije Hamas jednako palestinski narod. Ima i palestinski narod pravo na odbranu. Ovo sto Izrael radi nije odbrambeni rat nego ratni zlocin po svim konvencijama ratovanja.
Znaci Izreal ima pravo da se brani rusenjem i granatiranjem civilnih objekata na tudjoj teritoriji. A Iran treba da prestane podrzavati one koji pruzaju otpor Izraelu (valjda da bi ih mogli lakse ubijati ako nemaju oruzja) U prevodu: Rusi imaju pravo da se brane na tudjoj teritoriji, a EU i SAD se trebaju susdrzati podrske Ukrajini da se smanje regionalne tenzije. Ili kako to misle moralno opravdati?
A minstara i govana. Oni samo gledaju Izrealske i americke tv kanale, npr. BBC, CNN i ostale zapadne, ali ne i Al jazeera, koja jedina realno prikazuje sta se dogadja u Gazi.
Ovako su razgovarali o bosnjacima i o ratu BiH od 1992-1995. god.
I Palestina se brani,godinama. Cekaj samo Bozija ruka kad stisne.Kad se pojavi jedan novi s brčićima.
grupa G(enocidaši) 7
Kakav smisao ima praviti pauze da se dostavi hrana civilima a sutra te iste civile poubijati???