Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bush bi komotno mogo komad torte pojesti, zasluzio je
...vesele neke ženice. to je kad se naglo "skoči" sa heklanja na "visoku politiku".
Taj tzv ISIL bas nasmijava,a i vrlo dobro im ide manipulisanje ljudima... Pa kakvo slavljenje i kakve torte sa svjecicama XD Islam zabranjuje bilo kakvo slavljenje osim dva Bajrama. Osim toga zabranjuje i stavljanje slika sa likovima... CCC, sve su providniji i providniji.
Stoka
Ja jeo ovakvu tortu u Srajevu samo nisam prepoznao sliku, ja mislio bakir....
Danasnja tehnologija je napredna, sto im ne uniste veze sa kojima idu na internet. Mogu to, ali nikoga nije briga. Uzas koji su to bolesni umovi i nastrani. Treba ih sve pohapsiti i kljucev baciti od celija.
i ja uvijek kazem da se u borbi protiv ovih bolesnih umova ne bave dovoljno informacionom tehnologijom.........pa kako sire svoje ideale vec preko interneta.......foruma....kako salju novac............oboriti im sve mreze........i ja mislim da to mogu da hoce
Ljudi ,zar je moguće da neko od vas vjeruje u ovu propagandu,bile bi pohapšene za 10 minuta,još jedan propagandni trik istih onih koji su izmislili tzv. IDIL !
Od kad ti Reufe glupost ne izvali ...??? Dobro došao nazad brate vehabijski ... !!!
Zapad promoviše i podržava sve vrste sloboda,pa neka onda budu tolerantni i prema ovoj grupi žena koje pdržavaju ISIL.Zašto da ne!Mnogi podržavaju ili su podržavali Buša kada je poslao svoju armadu da ruši Irak i pri tome ubije milion(1000000)iračana i nikom ništa.
jel ovo krempita ili lutma
Trebate dodat opciju da mozemo up/down vote za clanke, da se jasno vidi koji clanci su sranja.
To je loša ideja, jer bi se mnogo dobrih članaka koji nisu u skladu sa ubjeđenjima i stavovima čitaoca masovno ocjenjivali kao loši. I obratno, vrlo loši i sranje članci koji sadržajem podilaze ideološkim ili vjerskim ubjeđenjima čitaoca bili bi ocjenjivani kao dobri.
ja cuo da ovake po siriji sire strah i trepet a sto je najgore siluju kazu kad te uhvate navele na tebe odma po 5-6 zena
Nije bolest sve što boli!
Metak u čelo, sve i jednoj :)
Klixe manite nas propagande. Ako ne možete savjesno obavljati novinarski posao, nemojte to ni raditi.
...cccc...
Otreso bi ja njih sve