Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tako ova stabilna drzava je ipak kandidat za clanstvo u EU, kao i Ukrajina, drzave za primjer dok smo mi tamo neko africko pleme.
Nismo mi nikako afričko pleme, u BiH živi više od 40% muslimana a EU je katolički konglomerat.
>50%
Helikopter star i zahrđao, nije u stanju da leti. Rusi samo traže povod da prošire agresiju prema Odesi i da se spoje sa Transnistrijom.
I trebaju da ih poderu
Rusi su to i pokušali u martu 2022. kad su osvojili Kherson, pa zatim prošli pored Mykolaiva i došli sve do Voznesenska na svega 140 kilometara od Transnistrije. Ukrajinci su ih uspjeli poraziti u čuvenoj bici za Voznesensk i potisnuli ih daleko od grada. To je bilo najbliže što su Rusi dobacili do Transnistrije.
CIA, MI6, nema ko drugi. Nije Osmica garant
stari Mi-24 kojem fale stakla a vjv nije letio 30 godina. Samo traze povod za rat
samo sad fali zastavica rusije na dronu
Rusima sve zastarjelo pa i propaganda
U najavi njesra
Kako ko zna se NATOstanci
Kako jeftina i priglupa propaganda...
Rusi sami sebe napali da dobiju povod da se dole ukljuce
pa ja par dronova i eto belaja. Pod hitno ujedinit bh policiju
Ukrajinci su napali Moldaviju Ofirni ste više
FSB režija da okrive Moldaviju, ovaj helikopter stoji na istom mjestu od 2007. a sada je odjednom pun goriva i još ga kamera snima. Smiješno
Moldavski Ukrajinci koji sebe smatraju Rusima.
Ma ova Rusija je lakrdija od Drzave svi ih biju