Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno da kontrola meni uzme maskaru. A ovaj se fino provuce sa marihuanom, i ekstazijem. Nista, od sad cu da krijem maskaru u marihuani.
:))))))
Jos jedna u nizu zapdnackih nabuloza, vazno je da je Turcin, a da je u americi bio bi Arap isl, vazno da se drogirao isl. kako ovi krstaski zapadnjaci mogu ovako nisko da idu, jeli moguce da ce bilo ko pa cak i jiihovo bolesno stanovnistvo povjerovati u ove njihove gluposti i poturanja, ,, cuj molim te prosao kontrole sa punom kesom marihuane i pilula, smjesno da smjesnije ne moze biti, a od njemaca podlo da podlije ne moze biti.
Sjecas se onda kad sam uletio u Merkelin avion napusen ko stoka i go razj*bo njen privatni avion? Volkane aj ne lazi matere ti.
dobiće ovaj volkan doživotni boravak ali u ludari
mora da se posrao na tepih,kad je tolka šteta,samo ne znam kolko mu je placeno i jos dzaba šmrkanje a sve za 3 mandat...
jbg merkel prerano su ti otkrili avionski tulum,šta ćeš,ima drugi put!!!
nebitno odakle je, ovo je brat moj. mogu mislit te dobrile haveru
Hahahaahahahahah
hahahahahahah....ludaka
ne ka je i treba . merkelovka je ona gnjida najveca . zasto niste objavili U TOKU SVOJE PREDIZBORNE KAMPANJE MERKEL POSJETILA LOGOR DAHAU . ah ja zato sto je to u bosni nesto normalno da se tako skupljaju poeni . svi mediji u njemackoj kritikuju taj potez i taj nacin skupljanja poena .
Angela Merkel hoce treci mandat! Sve je dobro isplanirano...
100 HILJADA EURA ZA FARBU I TEPIH...PIH
turcin je pjevao:'' kao da sam drogiran ,kao programiran ,kao da me furajuuuuu kao da me ljuuuljaaajuuuu''.
Čovjek zna sebi napravit dobar trip , a ne ko mi samo nas crnjaci fataju :D
Još samo da ga je startao...
htjeo je al ga dugmici zbunili
Idiot. U ćuzu ga smjestit na jedno 20 godina, pa nek razmišlja o svojoj gluposti.