Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Ako pitaš kako mi je, da ti roknu samo dvije sve bi ti se samo kazalo. Nikome se ne ponovilo..."
Ovako sam ja kod Higijenskog gledao kako snajper puca po ljudima koji pokusavaju pomoci ranjenom covjeku. Izadje je beni novinar s kamerom i snima frajera na metar udaljenosti i snajper ne puca. Potom se ljudi okuraze i dodju do ovog da mu pomognu i snajper opet oplete po njima, a ovaj su pak i dalje snima i njega snajper ne gadja niti se on trza sto snajper puca. Pa nek mi neko kaze da je to slucajno
Kakva ba paljba to je samo jedna osamdesetka?!
treba
najvece zlo ovog svijeta novinari i to BBCa
Zemlja u ratu a oni se cude pucnjavi😱
On snimaju, stotine duša stoje ispred tih novinara, ali Britanci pisu da su se oni "našli pod paljbom" Ostale i ne spominju.
Niko mi nije odvratan k'o Britanci.
Platili im da pucaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)