Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel se tu ubrajaju i ovi sto su ih ameri pobili ili samo tvorevina amera, tzv ISIL?
Jeste li ubrojali i amricku kolateralnu stetu ?
Pa, " progresivni" Zapad je posijao - ostaje da vidimo šta će u budućnosti da žnje! NAFTA, PLIN, TERITORIJE, LJUDSKI ROBOVI?? A zašto - sve zarad profita koji više nemože ostvariti bez nasilja. A, nasilje nesmije sprovoditi u svojoj avliji ili kući, već što dalje od svoje avlije i kuće!
Neka neka...nek seu mire i gine fala drago šućur Allahu. Svakako nas ima previše. Treba i u nas što prije rat da se poubijamo jer već je prošlo 20 godina i dosta generacija je izđipalo u klipane koji mogu da nose puške i noževe, ubijaju, kolju, siluju i to ostalo što ide uz rat normalno. Dabogda se ta cifra utrostručila u narednoj godini a u svakoj narodnoj opet utrostručavala! Inšalah!
Kolenasto vratilo
Gay plaćen članak buaa
Jutros sam se probudila, a uopšte mi nije bilo do jutra. Iskreno rečeno, nije mi bilo ni do čega. Čak ni do koljena. A kako će mi bit do koljena kad sam se popela na stol. Ako ćemo pošteno, onda treba reć da mi nije bilo ni do stola. Stol je bio stakleni s drvenim nogama i drvenom radnom plohom, dok mu je ladica bila također od drveta. Eto, takvi su mi aluminijski stolovi najdraži. A najdraži su mi zbog toga jer nemaju nimalo aluminija, kojeg ja, inače, obožavam. Želim istaknuti da su svi moji preci bili od aluminija. Djed po materi dobijen je elektrolizom u posebnim pećima, a kako je bio odličan vodič topline, baka bi ga u dugim zimskim noćima držala na sebi. Tako se rodila moja mama. Djed se zvao Al, a moja se mama po njemu zvala Alma. Ustvari samo ono Al je po njemu, a ovo „ma“ to je zato jer su oni znali da će ona biti moja mama. Ona se zapravo trebala zvat Almama, ali je baka rekla da valja štedit.
sjedim, a ocjenjivanje je bezveze. evo i tebi 5. proberi nešto
Haj se ti vrati u krevet odspavaj jos malo mozda dodjes sebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)