Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jedna od tehnološki najnaprednijih nacija, stavljate kamere vojnicima na glave kada idu u "lov na Bin Ladena", pa je_8ote i SIPA kod nas ima kamere....stavi svakom drotu kameru na glavu i neka se vidi sta je bilo....pun mi je quratz vise i americkih policajaca, i ugrozenih crnaca, i Jusufa Nurkica i njegovih skokova..
Bio osumnjicen za pljacku, odbio pretrazivanje, nije htio leci na pod da ga se uhiti nakon 2 upozorenja. Ostaje samo pucanje, iako ga je mogao ciljati da ga rani ipak. Ali kolika je Amerika 300 miliona stanovnika vjerovatno je u zadnjem mjesecu ubijen i bijelac u nekom gradu od strane policije ali o tome se ne prica jer nije dramaticno.
Svakih 18 sati policajac ubije civila. To ko da bi u Bosni policajac ubio civila svaka 3 mjeseca. Sta li Hill pise na svom blogu?
Manje crnaca, manje rasizma...jednostavno
Police state!
Pa koliko ima tih crnaca, dokle vise?!
Ovakva je demokratija zagovarana i prije 80 godina.
imamo i mi svoje crnce=svrbe i krvate
ovdje u usa prije nego sto uperis u policajca komotno uci i fatihu usput ....a ova budaletina (evo citao sam usa stranice) je bas uperila pistolj u policajca i neka ga je rokno svaka cast
sta ih briga. nece im se cak ni suditi. ocito mogu neometano ubijati nenaoruzane crnce po ulici. i obama je crnac. i nenaoruzan. neka ga ubiju, nece biti ni sudjenja. amerika je to. svjetski sudija koji siri demokratiju po svijetu.
argumentovano. smisleno. inteligentno.
od srca ti zelim da zivis u toj policijskoj drzavi. naravno da nije normalno upucati pljackasa. ali tvoji "tvrdi" stavovi, iskljucivost i zelja za represijom ukazuju na odredjen profil licnosti s kojim nemam nista zajednicko, pa ni pokusaj dijaloga. prema takvima mogu da osjecam samo neizmjerno sazaljenje. ili si drama mlad (takva iskljucivost je svojstvena mladim, neizgradjenim licnostima) ili si drama glup. vec godinama radim u pravosudju i rado bih se postarala da svaki drot koji upuca nekog ko nije pucao na drugog niti je bilo realne opasnosti da ce pucati - provede jako dugo iza resetaka.
Nece ovo na dobro izaci
Mada mnogi misle da je rat u Sarajevu počeo ubistvom srpskog svata, grdno se varaju. Nacionalna netrpeljivost i podjele dosigle su kulminaciju i iskorištene u cilju rušenja države i preuzimanja vlasti od strane protivnika vladajućeg sistema. USA je sazrela za raspad.
A kakav raspad? Kao crnci su neki faktor? Proglasice svoje drzave jel?
Neće crnci osnivati svoje rasne države. USA je unija država koje već postoje i imaju administrativne granice. Kriza ekonomije u ovoj uniji je na vrhuncu. Isti slučaj je u EU gdje pojedine regije ili pokrajine teže osamostaljivanju iz ekonomskih razloga (Škotska, Katalonija).
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Puna podrška snagama reda: policiji savezne američke države Misuri, Federalnom Istražnom Birou-FBI i vojnoj policiji okruga St. Luis, koji su braneći ustavni poredak SAD likvidirali ovog Crnačkog psa
kako im samo crnac uvijek pred cijev izleti!
Al tamane ove crnce kao da su životinje,nemoguće da je uvijek policija u pravu.
pa Crnčuge su počekićale onog rahmetli Zemira
Pa znam da jesu i uhapšeni su,al kažem da je nemoguće da je policija u svakom ubistvu u pravu,možda griješim al ko zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)