Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je vrh, cionista nam prica o nasoj vjeri, novotarijama, \"proroku\" (ne znam kako do sada nisi naucio da se kaze poslanik) i \"muslimanima koji poznaju svoju vjeru\", a druge muslimane ne smatraju muslimanima:) sta mislis, da li naprimjer dr. jusuf el-karadavi, \"poznaje svoju vjeru\"?!
@denzel, bojim ste da ste i vi siiti unijeli toliko novotarija u islam da vas vise niti jedan musliman koji poznaje svoju vjeru ne moze zvati \'bracom u vjeri\' NEMA NOVOTARIJA U ISLAMU, kaze prorok a vi ste taj zakon vec vise puta pogazili !
ti nisi mislio, nego si kategoricki to tvrdio. ono, kao neko epohalno otkrice, iz prve ruke:\"sdp ukinuo isl.a.m.bosnu...\". ne, nisi me shvatio. bilo je cio-rafidijo, a cio je skraceno od cionisto. i opet si gresku napravio - rafidije nisu posrnuli muslimani, jer oni ni nisu muslimani. to je ono sto ti cijelo vrijeme pokusavam objasniti - ne moze se stavljati znak jednakosti izmedju sija i rafidija (to su te lazi i obmane veh-bi-ajevsko cionisticke, koje si i ti usvojio).
kako je SDP krenuo ofenzivno na bosnjake i muslimane, mislio sam da je i islambosna zaplatila ... PS cia-rafidija se rimuje ali nema smisla i kontradiktorno je, rafidije su posrnuli muslimani a cia ganja prave muslimane ...
btw, ovo za kl.a.nje, o cemu ampak tra.bu.nja, je fakat istina. jedno vrijeme, odmah po zavrsetku r.a.ta, su bili aktivni \"daw.it.elji\", koji su bili specijalno trenirani, da sire fi.tnu za vrijeme ha.dz.a. tako je jedan da.wi.telj nabasao na grupu ha.dz.ija, u kojoj se nalazio jedan nas vrli ha.dz.ija (iz pazarica), i poceo s pricom kako sije k.o.lj.u su.ni.je po bosni...taj nas vrli ha.dz.ija mu se sjetio i fa.h.da i fa.hd.ica i ko.pil.adi im...ali, ono, sve po spisku. citav skandal bio.
Sama činjenica da je cionista je dovoljna. Nema dalje. :D
@xampp pa, ako sam ja rafidija, zasto to i on ne bi bio?:) a, jos i cionista...moze li gore?:)
Ampače, cionisto, čini mi se da ti više staža na IB imaš od mene, pa bi samim tim trebao znati i odgovor na to pitanje. Btw, ako denzel kaže da taj vehabijski sajt širi mržnju među muslimanima onda mora da je neko pomenuo i te šiitske zločine nad sunnitima? @denzel: I ti počeo k\'o ampak, cio-rafidija. :D :D :D
@ampak nego, cio-rafidijo, zar ne izvali ti da je sdp nalozio gasenje isl.am.bosne?:)
e moj druze @denzel jako dugo se mi poznajemo, cak i predugo da bi nam mogao valjati takve rafidijske bombe ... @xampp, zasto i vi na islambosni krijete istinu kao zmija noge i jos ni jednom se niste usudili otvoreno reci : \"da, braca siiti nas (sunite) kolju !\" ili mislite da ce sve brzo pasti u zaborav, pa onda 50-100 hiljada sunita i nije toliko bitno?!
ampak, hajde barem jednom se suzdrzi glupih komentara!
haaahaaa haaahaaa @denzel, oplakah od tvoga \"branio bracu siite od mrskih vehabija\"! a samo kad se sjetim koliko si banova dobio na islambosni zbog propagiranja siizma ...
nema tu opsjednutosti. jarane, dok se nisu pojavile ovolike lazi i potvore, na nasu bracu u i.s.l.a.mu, nije bilo ni potrebe da ih se brani. ali sa uvozom vehabizma (onog najradikalnijeg), pojavila se i ta \"opsesija siizmom i iranom\". a sve to iz razloga jer je to moja vjerska duznost - braniti brata od potvora, lazi i netrpeljivih napada. ja bih isto tako reagovao kada bi neki rafidija ili radikalni sija na isti nacin napadao i blatio sunite...
@denzel: Nije ali ne znam čemu tolika opsesija šiizmom, Iranom i sl.? @ampak: Čini mi se da i cionisti mogu pisat gdje hoće, to je pravilo ukinuto (nisam siguran).
@Xampp, jarane, smiju li siiti pisati posvuda na islambosni ili moraju sa nama u \'kjafirli kutak\' ?