Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja budala pise ove podnaslove? prvo "jeziva presuda" a sada "prestroga" sta je ovdje strogo? ubijes 70 ljudi ccc
Kakva jeziva presuda??? Presuda je adekvatna!
Nisu oni napravili nikakav zlocin, vec su ovi ekonomski migranti svjesno usli u rizik, da se dokopaju njemacke socijale, i cijeli zivot samo stancuju djecu i uzimaju naknadu od radnika, koji krvavo rade po Njemackoj.
Ma ne bi Mađara osudili ni pola godine,opet osudili nekog Afganistanca i druge
JEZIVA presuda??? Pa jeste li vi na Klix-u normalni? Imate li imalo osjećaja? ccc
Presuda nije jeziva, kako stoji u nadnaslovu. Jeziva je zločin koji su napravili ovi idioti!
https://faktor.ba/vijest/zeljka-cvijanovic-ipak-nije-potpuno-omasila-ovo-su-teroristicki-napadi-koji-su-zaista-povezani-sa-bih/40936
@petarpetrovic Nisu oni napravili nikakav zlocin, vec su ovi ekonomski migranti svjesno usli u rizik, da se dokopaju njemacke socijale, i cijeli zivot samo stancuju djecu i uzimaju naknadu od radnika, koji krvavo rade po Njemackoj.
Tako to radi prava država
To je pravi sud a ne ko kod nas lik pokosi dvije cure na pjesackom i pobjegne u drugu drzavu i jos ga sud lsudi na 13 ipo godina zatvora uz mogucnost ranijeg izlasja nakon odlezavanja 2 trecine kazne ma bjezi va
@kapsula258 Nema to veze sa sudom nego zakonom. Ne sude sudije kako im padne napamet, nego po zakonu.