Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi sankcionisite dok vam kosooki ne sprzi jednu nuklearku kroz usi
Da nije smijesno bilo bi zalosno. Evropa puna nuklearnih raketa sto je "neko" postavio a buni se sto drugi pokusava da napravi istu.
Sta ima Sjeverna Koreja s EU? Morate li uvijek, cak i kada vam ne traze, SAD viriti iz prkna?
Op op opaaaa dolazi evropa
Ukinuti sankcije potpuno, pa onda opet čvrsto krenuti ispočetka i stupnjevito pojačavati da se osjeti sva težina nijihovog uvođenja.
S.Korea nema veze sa vama,niti tam šta izvozite niti uvozite
Ma ne da ping Pong-il pet para za sankcije. EU kaznjava siroginju, on dobro jede.
svako bi svoj dio plijena, samo nisu Koreanci potkupljivi iopovi ko Arapi, ovo je malo drugačija fela .. moglo bi da bude gljivica širom svijeta
@zbrojovka Ne znam kako mozes podrzavati onog tiranina iz S. Koreje, narod mu zivi u bijedi i pod stalnim nadzorom, djeca uce i pjevaju pjesme o njemu kad krenu u skolu kao da je bog itd.
Zar ima iko ikakve sankcije vise ojacati ovoj Sjevernoj Koreji.
Ma nemogu im više ništa, samo kenjaju bzvz