Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Duboko brinem za okoliš, ali ne mogu prihvatiti dogovor koji kažnjava SAD" glupane i ta tvoja drzava je na planeti zemlji, nije na marsu
@Cavadiini "procitaj malo bolje, nije sija nego vrat. Nije gowno nego se pas posro"
radi se o tome da je tramp shvatio da vecina drzava ne vecih od americkog supka profitira nad amerikom i americkim narodom....u americi se vise nista ne3 proizvodi...sve se uvozi iz japana i kine...a da en govorimo o arapskim parama koje su skoro izbacile jevrejske banke iz amerike...stanej ce se sa trampom znacajno promjeniti...kao sto je on rekao....prvo amerika i americki narod....
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Zato jer covfefe 😂
@Jack_Goff Dok ne lupi nesto novo !
upravo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Donald zastupa naftaše, ovdje je to prejasno.
Masonska lutka za sprovodjenje novih gadosti
Jedan frajko odlucuje koliko ce se ljudi potrovati i umrijeti i sta ce se desiti sa citavom FUCKING planetom. Zar moze jedan bilmez imati pravo na tako jednu veliku odluku?
Kreten
covjek je covjeku vuk a prirodi rak!
ODVRATNI, LICEMJERNI, GLUPI GAD.... NADAM SE DA CE BITI PROTESTI PO CITAVOM SVIJETU I DA CE BITI BOJKOT SVEGA AMERICKOG
sigurno ce nabit poreze na sve americko,tako da vrate novac koji nisu dobili od usa,ne sekeraj se ,angie zna sta treba
eto demokratije... i ovaj pavijan i hitler su došli "slobodnim" izborima na vlast... zato je vazna svijest, razum i odgovornost za vlastite postupke
Upravo mi je sinula ideja da vw ima toliko problema sa dieselgate ili kako to već zovu a godinu poslije afere Amerika se izvlači iz sporazuma o klimatskim promjenama. Ko o cemu kurva o postenju!!!
Upravo mi je sinula ideja da vw ima toliko problema sa dieselgate ili kako to već zovu a godinu poslije afere Amerika se izvlači iz sporazuma o klimatskim promjenama. Ko o cemu kurva o postenju!!!
Sta reci? ovaj je gluplji od balkanskih lidera
Ljudi, ne budite naivna djeca. Pariski sporazum omogucuje razvoj ciste energije, sto u srazmjeri smanjuje potrosnju naftnih proizvoda. Rezultat - smanjeni profiti (za naftase), manja zavisnost on nafti (pad dolara), i manji razolzi za ratovanje (propast vojne industrije). Sve ovo je financirano od bankara, uglavnim izmisljenom vrijednoscu novca, koji bi time i sami imali enormne gubitke. Oni koji te postave na vlast ti i naredjuju sta da radis. Lova vlada, lova i nista vise.
What a cunt
ako je sporazum potpisalo 195 zemalja, to znachi SVE zemlja svijeta, ukljuchujuchi i USA.
bravo
aaa-haa, trump samo milion radnih mjesta a bake 100 hiljada.
pa Trump je napravio vishe radnih mjesta