Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebat će 3 naredna mandata da poprave sto ovaj zasere.
Kako god, od ovakve politike svijet samo može imati koristi. Globalizacija je dovela do priliva jeftine radne snage iz trećih zemalja i razvaljivanje nekih "diktatorskih" sistema. Jeftina radna snaga oborila je satnice, uništila srednju klasu, omogućila bogatim da se još više obogate i tlače siromašne.
Trump svojom politikom zaustavlja obaranje satnica, oporavlja srednju klasu, a sprečavanjem imigracija automatski tjera razvoj kakve-takve ekonomije u trećim zemljama u kojima se nekontrolisanim iseljavanjem ekomomija bukvalno raspada.
Čak podržava razvijanje i jačanje tzv. diktatorskih sistema u zemljama i narodima u kojima jedino diktatura može uvesti red i kontrolu.
Sto ovaj zabrlja sljedeci americki predsjednik nece popraviti ni za 20 god.
Esad Plavi americka verzija
e to to ti je taj Trump covjek jednostavno ne ferma nikoga ni 2%. Izolira Ameriku i udaljava je od svojih najblizih saveznika, ne znam zasto i koga ovo savjetuje ovako da radi. ocito jos jedan zalutali covjek u politici o kojoj pojma nema
Saveznici trebaju Ameriku, dok Americi saveznici baš i nisu potrebni.
Mr. Orange firca sve redom, ne popušta! Amerika ovakvog predsednika nije imala, koliko vidim stanje na berzi je odlično u Trampovoj eri!
Najbolji predsjednik!Rekordno niska nezaposlenost, procvat proizvodnje i skok placa, pogotovo za srednju klasu!Nakon zadnjeg izvjesca je zapusio svima usta -Multi-kulti imaju sve manje podrske u USA!