Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nije normalan
Snaga carstva nije u vojsci niti ideologiji vec u ubjedjenosti stanovništva u svoju otvorenost i iskrenost.
moja Ameriko na što si spala, dva klauna na sceni Trump-Clinton....propast će civilizacija vaša ako ovako nastavite
LOL
obecanja data pred izbore i u krevetu sigurno kao nesto vrijede
Trump je vrhunski marketinski div. Zna on perfektno manipulisati emocijama, strahovima i patriotizmom ljudi, inace ne bi bio milijarder. A kada dodje na vlast, elitokratija u zemlji ce da slavi i od obecanja nece biti nista.
sanse za trupavka za predsjednika su sanse ko meni.
ja glasam za Trapavca.
tako je trumponja, samo šišaj bagru redom... problem je u tome što ste i ti i klincica obični pijuni i bit će predsjednik onaj koga postave vaši isti šefovi
Fol je sto u Americi i pored postojanja smrtne kazne ima mnogo ludjih i od Trumpa.
@BakirT To nsam znao.
Lik je cirkusant ali bilo bi interesantno pratiti sta bi uradio u jednom mandatu.
Amerika je glavni baja na Zemlji pa vi prčajte šta hoćete!
Male su sanse da pobjedi, ali jos jedan terotisticki napad bi mu uveliko povecao postotak glasaca. Nadam se da do toga nece doci, ipak je ovo samo jedan bahat i objesan covjek.
I amerika ima svog dodu