Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Porazit ćemo radikalni islamski terorizam i nećemo dopustiti da uhvati korijenje u našoj zemlji. Mi to nećemo dopustiti"...već u ovoj rečenici si porazio sam sebe,lave jer ne možeš izjedančavati religiju sa terorizmom...ne postoji islamski terorizam,kao što ne postoji katulički,pravoslani,jevrejski terorizam...itd....potpuno pogrešna strategija...
@norid Pazi,najgore što u životu možeš da uradiš je generalizovanje...islamski terorizam,ili ta fraza koju koriste svi mediji svijeta je upravo ono što je i dovelo do svega ovoga....isto tako postoje Srbi koji su u proteklom ratu činili zvjerstva nad muslimanima,ali postiji i Srđan Aleksić.... nažalost,velika većina je bila upravo ova prva....
islamski terorizam postoji, jer ti teroristi ubijaju i ruse u ime svog vjerovanja, islama.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Po bosnjackoj logici, niko ne valja-Evropa, Amerika, zapad...sve trulo...valja samo Turska, u nju gledaju ko u boga, i sve sto je islamsko- Avganistan, Pakistan, Irak, Iran... sve neki posten o miroljubiv svijet na istoku kojem truli zapad smjesta da ispadnu pokvareni a oni sire ljubav. Crni Bosnjo- glup bio, glup osto.
@PokretacPromjene2 Rusija bedna drzava. Ti s tipicni primer tupavog bosnje. Kineski predsednik retko posecuje strane drzave, a vidis u Srbiji je bio tri dana.
Bošnjo pije alkohol, puši, ne klanja, psuje.... al' ne d'o ti Bog da mu kritikuješ Arape i islam!
Haj to TRumpe reci u Sarajevu ! Bujrum !
doći će i vrijeme kad ćete platiti za sav krstaški terorizam majmune ops izvinjavam se majmunima
samo radikalni?
Trumpov interes je da se priblizi Rusima. A njima ce se pribliziti preko borbe sa ISILom. To priblizavanje znaci zajednicki rad Americkih i Ruskih tajnih sluzbi. A kad do toga dodje onda moze preko spijuna doci do svojih porno uradaka iz Ruskih hotela, sa kojima ga Putin ucjenjuje.
zaigratče tebi taliban na rupetini u kojoj te bidnu zatrpali šešelju!
Kad to kaze, misli li poraziti i svoje biznis partnere koji imaju doprinos u tom terorizmu, ili njih iskljucuje iz te borbe jer jedno drugom ceske guzu?
koga debili amerikanci izabrase, ovaj ce uskoro otvoriti novo ratiste, debil krump
Kojeg ste vi stvorili.
takva zapažanja ko je koga stvorijo najmanje doprinose.
Trump prvo treba da potrazi uzroke za ovaj ekstremni terorizam sto ga provode zlocinci pozivajuci se na Islam. E kada pronadje uzrok, nista lakse unistiti terorizam. A i mala djeca znaju gdje treba traziti uzrok i hiruskim zahvatom ga ostraniti.
...ništa lakše...samo im ukinite finansiranje...!!!
Potpuno podržavam g. Trumpa u nakanama, zajedno sa rasizmom, šovinizmom, neo-nacizmom i fašizmom zapada.
Ne valja vam kad ovo izjavi jer ocigledno volite bradonje, izgleda da bi voljeli da vam okupiraju citavu drzavu i da vam g.uze hanume
@cemusveovo volimo u inat glupim bosanskim pravoslavcima
Treba mu dat frulu da duva
Mnogi u ime Islama čine terorizam i Tramp ako njih porazi najviše će pomoći muslimanima... I reći će im se ne činite nered na zemlji, a oni će reći da samo red uspostavljaju...E to su isilovci i oni koji tumače islam na svoj način