Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedanu zlatnu kucicu za mog baketa molim.
@BijeliLukSkywalker i za tvog Čovketa i Duduka?
Ovaj je naseg baketa prekuco sa zlatnim neboderima
Ovo neko drugi da radi manje bitan lik odavno bi bio uhapšen
Klixu grom te ubio možete li makar i jednu vijest objaviti da nema grešaka. Mette Frederiksen je žensko, Danska premijerka je G'dja, ona je she - not he,.... "Danski premijer Mette Frederiksen kazao je da je ideja apsurdna i da Grenland nije na prodaju. Također, izrazio je veliko poštovanje prema visokoj autonomiji koju Grenland uživa."
Ovi ameri odma vide neke velike zgrade. Kao da se samo velike zgrade moraju praviti da bi se nesto dokazalo...
Danski premijer Mette Frederiksen kazao je da je ideja apsurdna i da Grenland nije na prodaju. Također, izrazio je veliko poštovanje prema visokoj autonomiji koju Grenland uživa. "Grenland ne pripada Danskoj. On pripada Grenlandu. Iskreno se nadam da priča o prodaji neće biti shvaćena ozbiljno", rekao je Frederiksen. Klikse, METTE je zensko majka mu stara
Grenland svakako pripada Americi. Tamo se već nalazi nekoliko američkih vojnih baza. Američke kompanije ispituju sastav tla i bogatstvo rudnim blagom. Stanovništvo liječe američki doktori, a dućane snabdijevaju američki trgovački lanci. Danska je isuviše daleko.
@feha..a ko svake godine izdvaja 4 milijarde kruna iz svog budzeta i salje na Grønland ? Nekad je bolje presutjeti nego valjati gluposti. Trump ga hoce jer se boji sve viseg utjecaja Rusije i Kine. Ali ga nikad nece dobiti. Zna se ciji je i tako ce i ostati.
dragi nasi bake, covke i dodo...ovaj munjen totalno
Kako ovaj Trump planski diže tenzije gdje god stigne. Da se kojim slučajem neki Kinez ili Arap raspitivao za Kaliforniju ili Teksas to bi bilo skandalozno...
Rekli su vec, nije na prodaji. Pare nisu sve. Ima tu ljubavi i ponosa prema drzavi. Zasto ne proba da kupi meksiko?
@Kijoto pa kupili su pola meksika... Texas, New Mexico, California, Arozona, Nevada... itd...
Mette Frederiksen je zensko. Nabijem vas na neku stvar prosvijetljeni i obavjesteni Klixovi novinari.
Mette Frederiksen je žensko!
Danska neka objavi da želi kupiti Oregon
Nauci kako se pise "svojevrsna" !
ovaj sta je kupio tu su se pare istopile investitorima kao sada led na Grenlandu