Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si kreten-thats a fact
Ridjokosi majmun prva klasa...Ja sta sve mati na svijet donese i drustvo i okolina formira je za (ne)povjerovat...
@gooUser1553879205 Ridjokosi i naš Ridjobradi, vidi se da su rođaci... :-D
Božija kazna stiže Amere sad je red na Smrdiju da ih uragan Koji će se zvati Mladic-Karadžić pokositi ko Amere jer ovaj šejtan Trump je najveće nevolje donio i zlo zato ih božija kazna stiže. Sve dolazi polahko od dragog gospodara sve po zasluzi sad ce i Cifuti i Hrvati biti pod Uraganom..Bog je jedan i vidi sve icuje a šalje kazne za sva zla počinjena..
Thats because you are limited😁😁😁
Kako nisi moj Donalde? Pa na ovim prostorima je jedna počela 04.08.1995. Kažu ljudi da je bila pete kategorije
niie cuo jo za globalno zagrijavanje, a upravo uragani vekikim duelim crpe snagu iz toplih okeana
Thoughts and prayers
Tandžerina.
Trump je karikatura, ali je i mass media "shitshow". Ne vjerujem ni njemu, ni njima. Svako svoju agendu gura, a narod standardno ko jebe.
Zna čoek ba zahebavaju nas naučnici kakve kategorije kod nas u bosni od brda ne može ni 1 kategoriju doseći al neko ide uz bistrik a neko se na bahamima sunca pa ima pravde ima Boga
Nijedan normalan covjek nije mogao zamisliti da bi netko takav mogao biti " MR President " , ali i takvo cudo se desilo . I sto je najvece cudo dobit ce produzenje mandata .
... čuješ samo ono što zeliš čuti...