Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas zanimljivo. Zivo me interesuje, zasto nema sankcija S.Arabiji? Zar niko ne vidi sta rade sa narodom u Jemenu.
Ovo je besmisleno kad pogledas s kim Iran granici. Kakve sankcije mislis nametnuti nije to Bosna pa da ima nekog efekta
Nisi ti prvi Amer koji je pokušao 'nešto' Iranu i uvijek se pretvori u ništa. Iran dijeli vlast sa Zapadom na Bliskom istoku i zato smeta. Zapad bi potpunu dominaciju.
U Iranu ne postoje masonske lože i Iran nije sluga zapada, zato će ovako biti sve dok ih ne sruše
niti Trump niti saudijske vlasti nisu izravno optužile Iran za napad, a u utorak je poručio kako Amerika “ima puno opcija, ali u ovom trenutku ne razmatramo opcije”, te da sada želi “definitivno otkriti tko je to učinio”. Za sebe je rekao da je on netko “tko ne bi želio rat”.
ovo mu je najljepša fotka. 😍
Ne mozes ti sankcijama Bošnje zaustaviti..