Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare. Sve vrli poznavaoci politicke scene u Americi i svijetu, sve sami kriticari koji znaju sta je bolje za tamosnji narod, a onda na izborima u BiH zaokruze iste koje godinama zaokruzuju...
@CapCarap Ajd ti probaj nać temu u kojem ovaj narod nije vrhunski stručan! :D
@CapCarap RECE ADEZENJARA CIJIH JE 99% KOMENTARA NA KLIXU SA 200 LAŽNIH PROFILA. KMECAVII UJOO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lud protiv Zbunjenog. Kramp vs Joe Dementia
Nije milioner vec milijarder , a jeb. google prevodi pogresno bilioner
politika ne bi trebala da se radi o novcu ili igrama moci vec o tome kako da se unaprijedi zivot svih gradjana (sto je i smisao i geneza politike), nadam se da ce americki narod izabrati ono sto je za njih najbolje a i sto je najbolje za citav svijet
95% medija u USA je u vlasništvu 6 kompanija, a one su u sprezi sa deep state (dubokom državom). Stoga ne čude ove ankete u kojima Bidden ima prednost, dok je stvarnost potpuno drugačija . Trump sigurno pobjeđuje a ako pokušaju pokrasti izbore u Americi može doći do građanskog rata.
Trebalo bi ograniciti bavljenje politikom do maximum 70 godina starosti. Mislim da cak i ljekarska struka ima odredjene odgovore na ovo pitanje.
Je li moguce da Ameri nemaju normalnije likove za kandidate od dva raspala starca? Ocigledno je da predsjednicku politiku i izbor vode druge mnogo jace organizacije ciji su motivi upitni...
Kako glup clanak, bas me zanima je li namjerno sirite ljevicarsku propagandu ili ste toliko glupi da ne znate napisati clanak vec samo prepisujete od CNN smeca?
Tanak izbor i jedan i drugi #FeelTheBern
JEDAN POLUZIV PEDO, A DRUGI NASMINKANI IDI.OTT
DVA IDI.OTAA, KOJA SE NISTA NE PITAJU OKO VANJSKE POLITIKE NEGO IN OSTAJE NA BRIGU SAMO UNUTARNJE STVARI ZA RJESAVATI, AKO I TO
Zasto klix ne pise o paljevini migranata u gradu Bihaca? 4 kuce, 1 automobil i 3 palete drva ispred zgrada? Jel vam Dzaferovic platio da cutite sramote jedne?
Tako je prošli put vodila Hillary u svim "anketama" pa izgubi na kraju. A što se tiče poreza opšte je poznato da se Trump odrekao predsjednički primanja za svog mandata a i Jeff Bezos ceo Amazona ( i mnogi drugi) ne plaća ni dolar poreza jer postoji rupa u zakonu za kompanije da ne moraju plaćati poreze.
Mogli ste makar uzeti sliku na kojoj je desničar desno, a ljevičar lijevo... i to vam je naopako
Ja znam za koga glasam. #VoteForTrump !!!! Jedini pravi predsjednik Amerike u zadnjih 50 godina !!!!
retard... kao on?
@TriarchMezopotamija BDBL - Trump je posamarao socijal-komunjare i socijaliste po Americi poput Sandersa, Klintonovke i ostalih satanista! Smanjio je poreze na firme, poreze na plate, rasteretio Americku ekonomiju i radnike. Sanders i njima slicni jedino sto znaju je natovariti poreze narodu, a Sanders do 50te godine nije imao pravog posla, uhljebcina par ekselans kao u Bosni 99% politicara i njihovih lizaca ghuzica na budzetu!
To će biti meč milenija!