Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj lik nije nikada ni zivio u realnom svijetu. on ima svoj virtualni. nazalost, ima i ogromno stado ovaca. nasljednik mu je nova budaletina, musk.
kako si ti povezao muska sa trumpom da mi je samo znat hahahahahaha
U hali držiš strogo povjerljive dokumente o nuklearnom arsenalu. A pritom si putlerova pudlica koju drži u šaci snimkama tvog seksa sa kuravelama - pripadnicama FSB u moskovskom hotelu. Umirujuće baš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sprdačina, on se ponašao kao nas Osmica ..
E svega su mu navaljali!!! Sad ces vidjet !
Ako su toliko povjerljivi dokumenti kako je uopšte moguće da neko od neovlaštenih osoba ima pristup. Zar ne bi to trebalo biti pod ključem kamerama senzorima laserima itd... Pitam za jarana.
Cuvat cu mu ja Ivanku i Melaniju ako zavrsi u tvorza....
Ovaj clown se ubio za kakvog cirkusa. Ali mu cirkusijada neće biti uračunata kao olakšavajuća okolnost.
Njegova mimika i njegovi pokreti pokazuju da je čovjek blago rečeno u problemu sa samim sobom, a onda sa ostatkom svijeta. Ali da on vodi Ameriku, pokazuje i da je narod tamo u problemu...
Dok onaj mirise djeci kosu i pipka ih oko struka, te njegovog sina koji ima 10 000 slika od toga na stotine selfija sa maloljetnicama i drogom, ovom se sudi. Lud je ovaj svijet totalno
Treba probrati koje manje opasan po svijet od ove dvije starkelje, najgore u svemu samo ce jos ludji biti sto vrijeme prolazi - vrijeme za penziju i mir za obojicu je bio prije desetak godina.
mozete se slagati sa njegovim idejama ili ne, ali on ima pravi autoritet, kaze ono sto misli, i misli ono sto kaze
republikanci su seronje.
covjek sa ovim pr om lagano uzima sljedece izbora
Dok je Trump bio predsjednik, ratova u svijetu nije bilo.
Ovo samo govori koja pogan su ovi amerkinaci. Napadnes državu iz čista mira, uništiš ljudske živote, pobijes djecu, uništit ekonomiju samo iz nekog svog interesa.
@graba pa nama su zaustavili rat - to ti Francuzi ili Talijani ili Svabe bolje sta li? Da nije bilo Amera mozda bi se jos rokali ovde. Barem su nesto uradili i zaustavili Srbe. Sta ti je to ostatak svijeta pomogao? Osjetio si na svojoj kozi tupko.
A sta je sa Bidenom koji je kao potpredsjednik uzeo iste dokumente koje nije smio drzati u svom posjedu bez obzira sto je na toj funkciji i skladistio iste u garazi? Sta je sa Hunterom i poslovima u Ukrajini,Rusiji i Kini,sta je sa podmićivanjima Bidena od strane stranih korporacija?
Sad će da kmeče pravoslavni bosanci, koji su veliki ljubitelji Trampa i MAGA ekstremista.
Evo da ti Bosansc i Hercegovac islamske vjeroispovijesti napise nesto, koliko moras biti ogranicen da ne vidis dalje od svog balkona.. pa ovaj narandzasti cirkusant je jedini americki predsjednik u poslednjih 50 godina koji je poceo da povlaci trupe iz sranja i idiotskih ratova koje su pokrenuli Amerikanci u cilju uvodjenja "demokratije" po svijetu a svi znamo sta znaci ta demokratija imamo divan primjer kod nas
A dobro i jasno mi je da je tesko razmisljati svojom glavom, lakse je pratiti mainstream medije i gutati lazi kao hipnotisan