Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod HITNO treba ZABRANITI U BIH- \"CETTNICKO ORRGIJANJE RAVNOGORSKIH POKRETA\"...!!! Ovo je prilika da politicari, pravosudje gradjani BIH-e NAPOKON ZABRANE zauvijek cettnicko orrgijanje SERVA...!!!
JADNA BOSNO I HERCEGOVINO KO TI JE SUSJED I KO TE VEC STO GODINA I JEDANAEST GENOCIDA PLANIRA OPET UBBIJATI, RUSITI I UNISTITI...!!! SERVI I SERVIJA= UBBICE I KRVOLOCI...!!!
@ tera Potpisujem...dolazio je u Madjarsku da kupuje sve sto mu je porebno bilo, ali SMRDIJA-SERVIJA je ta koja je prodavala i nasavlja to raditi...!!!
Pa i ne koristio kad je 9 godina planiro to. mora da su mu braca smrdi dali savijet da koristi takve metke