Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja konto samo kod nas nestaju kutije glasacke
Kupe naše fazone. Vide da ovdje sve prolazi, pa k'o vele, i mi ćemo 'vako. Što bi kod nas sve bilo po zakonu kad na onom jadnom Balkanu sve fercera k'o sat - za političare i tajkune, naravno.
A kad je još dojava o bombi bila prava?
Ja cigana E bas si se ciganom pokazao trumpe Gori si od SDA
Ovaj Trump je najveci terorista pa sto ga ne smaknu vise
što vi ne smaknete bakire dodike i covice, nema vecih terorista od njih, teroriziraju vas 30 godina lol
Zasto Biden nikako da proglasi tu pobjedu
@gooUser ceka dok se hodzino samelje
Najsmjesniji su mi nacionalisti SDA botovi koji na sva usta hvale i navijaju Bidena kojo podrzaje pedere, lezbejke, abortus i dolaze u kontradiktornost svojih politickih stavova. Alo botovi Biden je SDP i Nasa stranka politicki stav i program.
Bitno je da ne voli nekog koga oni ne vole i odmah im valja, sadaka narod koji ne zna dalje od nosa. Ako ih pitas za sta se zalaze i kakva je politika Bidena nijedan ti nece znati reci, samo ce ti pisati da ne voli Srbe i to je to
sad kad im bajden opali koju raketu po braci na istoku ce da zale za trampom