Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su ovo lideri razvijenih i prospernih zemalja sto su m lu cestitali - BiH, RS, Palestina.. bas ono vazne zemlje
SVE JASNO, SAMO RURALNE SREDINE(SUMNJACI) DALI GLAS TZV. SULTANU, DOK SU URBANE SREDINE BILE PROTIV. SUMNJACI I STOKA SA BALKANA CESTITALA ERDOGANU. ZASTO? PA ZATO STO VODE FASISTICKU POLITIKU KAO I DOTICNI. FUJ FUJ FUUJJJJJ.
Ja i u mene mi Fata cestitamo Erdoganu
Diktator i Sultan cestitali Diktatoru sultanu.
Evo cestitke i od mene.
Diktatori za diktatora
Vanjski čmarni mišić podizač (lat. musculus sphincter ani externus) je naziv za dva snopa niti koje okružuju završni dio ravnog crijeva (lat. rectum). Bakir je je sastavni dio zdjelične pregrade dok je Dodik ogranak stidnog živca (lat. nervus pudendus).
prcio vam on zene