Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevod "For Dummies": "Da sam znala da je novinarka muslimanka znala bih da će me pitati o klanjima i progonima desetina hiljada muslimana u mojoj domovini Burmi pa bih tražila da zamijene novinarku da izbjegnem to pitanje. Ovako više nisam mirotvorka i nevinašce kakvom se predstavljam." Tipični profil dobitnika nobelovih nagrada, rekao bih.
Ni meni nije bilo jasno u početku...
@Ja Jesam Alien Koliko je svijeta pobijeno dok su to nadgledali i blagosiljali katolički i pravoslavni popovi. Najveći zločini i genocidi su urađeni u ime katoličabstva, a pridružuje im se i pravoslavlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nisam sad uhvatio kontekst, da li njoj smeta što je novinarka muslimanka, ili joj je drago? Sigurno je samo da joj nije svejedno.
Nije joj drago. To je krava koja je zasluzena bila zatvorena.
@Ja Jesam Alien Drago mi je da su po cijeloj Evropi i Americi protesti zbog bombardovanja Iraka, Sirije, Libije... od strane zapadnih vlada.Pozdrav!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo brate mili malo na novinarski nacin odradjeno, http://www.independent.co.uk/news/people/aung-san-suu-kyi-muslim-interview-bbc-today-programme-burma-nobel-peace-prize-a6952091.html#gallery
Vjera je ljude jebala u mozak i jbavace ...sve dok svi ne dodju na intelektualni nivo danasnjih skandinavaca... al bit ce kasno... tada vise nicega biti nece....
i dodik ne voli da mu sude muslimani. pod hitno ga predložiti za nobelovu nagradu
Poserem ti se na nagradu a na tebe naročito!
Kad je Obama mirotvorac dobio mogu je i Bagdadiju dat komotno XD
Stara kineska poslovica! Pas koji laje nije dobro skuhan!!! San Su sisaj ga.Pozz
musliman plus prsluk.......opasno po zivot...sta znas sta musliman krije ispod dimija ili u rancu....
I neko se čudi sto su je činezi zatvorili , trebali su je streljat pod hitno ... ONO dobitnik nagrade za MIR pihhh !!
musliman plus prsluk.......opasno po zivot...sta znas sta musliman krije ispod dimija ili u rancu....
@serbicaD sumnjivi su i oni što nose francuske kapice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja sam muslim i mene niko ne voli...
Nobelova nagrada za mir se dodjeljuje osobi koja je nerado pricala sa drugom vjerom?? hahah.
ja iskreno ne zanm kako se ovo i moze nazvati "vijest", a da ne kazem koliko me zaboli i za nju a i za novinarku