Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj dido je licno dovodio zlocince serve i jevreje i zlatne zube sve dobijo i sad kupijo oruzja da napadne zlocinacku jna i moj poglavnik sve to radijo i danke deutschland mi Bosnjaci smo sve jevreje cioniste tamo poslali gdine Mengele i zlocince serve i ima voz u jasenovcu gdine Mengele i moj dido masinovodja gdine Mengele upravljao lokomotivom i gdine Mengele gdin Mesic sve dokaze unistijo gdine Mengele i ja moj dido meni ostavijo svastiku i crnu kosulju NDH4EVer!
\"Pravi problem je odrediti kada je ljudski život vrijedan, a kada ga treba prekinuti. Kontrola rađanja se može postići sterilizacijom onih sa manjkavim genima. Civilzacija mora poduzeti nešto kako bi se istrijebili genetski inferiorni moroni“ Citajuci neke komentare na ovom sajtu, dodje mi da povjerujem da je Mengele bio u pravu i da bi ovdje imao pune ruke posla. Mamu li vam nacionalisticku nepismenu svima odreda!!!
U bolnici Kosevo u kandaharu radi barem deset Mengelea. addmmiinneeee , krvvaavuu ti maykuu yeebbeem baaliinkuuru
ljekar?!? nazvati mengele ljekarom je strašna uvreda svim njegovim žrtvama...
Nije zgoreg napomenuti da je njegov mentor nakon rata prebačen u USA za direktora Rockefeller institua za genetika a njima možemo zahvaliti za GMO i GM hranu.
kupac je ahmadinedzad & mullah ملا
Koja budala!A ti fsdfsaf znam ja jednog dobrog doktora za bolesne poput tebe, javi se na tretman.
@fsdfsaf Jos jedan Mengele nek si se prijavio, glupko
uvijek me zacudi sto ovakvi kao \"fsdfsaf\" znaju uopste da koriste PC
Definitivno se isplati ciniti zlocine u ratu, nacisti i muslimani su dokaz za to. Ako ikad budem imao priliku u sljedecem ratu moje \"zrtve\" ce pozaliti sto su se rodile. Ne ocekujem nista manje ni od njih u koliko bi bili u prilici, pa nek sposobni pobjedi, a to smo naravno mi Srbi, jedina mana nam je bila sto smo se pokusali boriti casno protiv pogani bolesne.
Imamo mi Mengela za izvoz, dovoljno je procitati komentare na ovom portalu pa da vidis da ih ima preko nekoliko
glup si ništa ne kontaš
ja ga licno kupujem jer mi je doktor mengele najveci dol poslije hitlera.
jesi li ti pod temperaturom ili si se najeo bunike.
ovaj ispade narodni heroj..tako ce valjda biti i za 50 godina kad neko od srebrenickih zločinaca objavi svoj dnevnik.