Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna djeca.Ovako su nas brdski Srbi granatirali i iživljavali se.Nanijeli zla svim narodima okolo i opet orgijaju gdje stignu.Koja je to dijagnoza, šta kažu stručnjaci
Nas nisu granatirali Srbi nego izrodi iz reda srpskog naroda. A to je ogromna razlika. Srbi su većinom pošteni ljudi isto kao i mi.
Da, možda sam trebao reći izrodi jer svakako ne treba generalizirati i nije bila namjera.Zna se na koga se tu misli
Srećom, Rusi će uskoro izmarširati iz Hersona! Smrt Putinizmu - Sloboda Narodima!
@ElKomadante Jedina ruska strategija je izazivanje straha i panike, kao i svakoj terorističkoj organizaciji. Smrznućete se!!! Nećete imati pitke vode!!! Nemate kanalizacije!!! I još se tome sladostrasno raduju... Da, postoje i takvi neljudi. A što se tiče sjevernog fronta, Rusi ni Bahmut ne mogu da osvoje najjačim snagama već tri mjeseca, a kamoli Kijev.
Ne treba nama niko snimati i slikati sta je rat. Mi to najbolje znamo, a zalosno je sto vecina zaboravlja.
"Vidjela sam robota danas kako leti, htio je da me ubije" Trauma je to teska
Nema srbina sa mu mozes vjerovat,jedino Bosanac kojeg su pokusali izbrisat kaze nisu svi isti
Nema on pojma sta je rat
Tuzno i ruzno
Svako zlo krece preko ove BBC televizije
Veliki otpor su pružili…Naročito glasanjem za pripajanje Rusiji u ogromnoj većini
Koji referendum ne budi smijesan, predstava ruskonacisticka, Herson popis 2011 god. 76% Ukrajinci 20 % rusi.
Joj kenjanja!
Znaci, imao je struju da puni telefon ili kameru svaki dan, cim god da je snimao. To znaci da je laz kako su Rusi skroz isključili vodu i struju Ukrajincima. To su pisali svi strani mediji, a pretpostavljam i nasi.
Benjamin1111 Zašto da isključe struju i vodu u Hersonu, kad su ga Rusi okupirali i kroz čuvene "referendume" pripojili Rusiji? I još ih u tome podržale četiri svjetske velesile, uzori slobode i demokratije: Bjelorusija, Sirija, Sjeverna Koreja i Nikaragva.
Dnevnik Ane Frank je za nijansu tuzniji.
Curica je gledala neke nase stranacke skupove i tad je vidila more nekih robota.
Pa baš i nije neki muškarac, kad se zadovoljio snimanjem...
Mislim, OK, lupam i ja, odlučio je biti sa porodicom, ali do Hersona Rusi nisu stigli odjednom, evakuišeš porodicu, pa u armiju, kako Bog zapoveda....
Bijela djeca naša Evropska !! 🤍🤍❤❤