Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osnovni sastojak zele i gum.bombona je zelatin.A za zelatin na bosanskoj wikipediji pise:Želatin za upotrebu u hrani normalno je dobijen iz svinjske kože, ponekad iz goveđe.
@ ampak A gdje bi trebalo da se vrate pomađareni konjušari???
Kralju bi li ti jeo pseće meso??? Za nas je to isto... Ne moraš se slagati, ali bar uvažavaj to.
@RHM ako se vec svi nadmecu u turiranju muslimana, zasto da se i hrvatske firme ne prikljuce showu ?
@cro objasni mi, onda, zasto sve bolje hrvatske firme nastoje dobiti, ili vec imaju halal certifikat?
@ugljesa, evo i potvrde: "Reci: Hoćete li da vam kažem koji su gori od takvih i koje će A.l.l.a.h još teže kazniti? Oni koje je A.l.l.a.h prokleo i na koje se rasrdio i u majmune i svinje pretvorio, oni koji su se šejtanu klanjali - njih čeka najgore mjesto, jer oni su najdalje s pravog puta odlutali."/60/ @roy odakle ti ta informacija?
Ovi naši muslimani sa 24% su dobri muslimani.Sirotinja,rade kod nas i čiste svinjce za 10KM.Jedu krmetinu,a najviše vole čvarke.
Muslimanska fukara iz cijelog svijeta traži nekakova svoja prava na civiliziranom zapadu.Pa marvo jedna primitivna i zaostala,otvarajte svoje halal restorane u vašim vukoyebinama kao što su turska,pakistan,24%,egipat i drugima.Nesposobni ste da se u Europi ponašate Europski,zato mrššššš za Aziju gdje i pripadate.
žele i gumene bombone se prave od svinjskih odpadaka a najveći prozvođač a bogami i potrošač tih poslastica je iran
kako bas u Engleskoj, ovaj ... hocu reci Velikoj Britaniji, nekadasnjoj kolonijalnoj sili u muslimanskim zemljama.
kad bi se muslimanska fukara sad naljutila i demonstrativno vratila u svoje muslimanske zemlje, tamo im sigurno niko ne podmece strasnu krmetinu ! naravno da nece, nema to ponosa ni truna, fukara je to ...
Na pitanje zasto muslimani ne jedu svinjetinu najbolji odgovor mi je dao jedan stariji cikica. Jednostavno zato sto je zabranjeno. Jel nezdravo, jel prljavo, jel vako ili onako nije bitno, zabranjeno i tacka. Pa ko hoce taj se pridrzava. Ima jos jedno tumacenje, svinja je zabranjena ne zato sto je prljava nego zato sto je previse slicna covjeku.
e moj sahbaze, ti se razumiješ u meso ko mara u krivi
Ko god živi Evropi do sada je jeo svinjetinu, ma šta on mislio. Svinjska mast se koristi u proizvodnji svega, od hrane, preko svih mesnih prerađevina, pa do pasta za zube i karmina. Zato, ne brinite :) Ovaj što piše da je svinjetina nezdravo meso nema pojma, proguglajte malo o svinjskoj masti, koja je najbolji prirodni lijek za prehladu, bronhitis, temperaturu... A da su prljave životinje, jesu. Kao i sve druge. Kao pilići su čiste životinje i ne jedu svoj izmet niti jedu jedne druge?
ovo san im ja izveza