Svjedočenje Marokanke Ruby
0

"Djevojke su se gole takmičile za Berlusconijevu pažnju"

Sarajevo-x.com
Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby
Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby
Marokanka Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby, policiji je opisala zabave talijanskog premijera Silvija Berlusconija u njegovoj vili u Milanu, kojima je prisustvovala kad joj je bilo samo 17 godina. Takozvane bunga bunga zabave održavane su u dvorani u podrumu, a prema njenim riječima, sve su djevojke bile gole i imala je osjećaj da se sve odvažnijim seksualnim aktima takmiče jedna protiv druge kako bi ih premijer primijetio.

U vilu su dolazile skoro sve same dame, te su gole plivale u ogromnom bazenu, kaže Ruby.

Talijanski političar je optužen da je platio za seks s maloljetnom djevojkom, a da ju je kasnije spasio govoreći policiji kako je ona rodica tadašnjeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka.

Trbušna plesačica je ispričala da je Berlusconija upoznala u februaru prošle godine, da joj je rekao kako je bunga bunga zabave vidio kod svog prijatelja, libijskog lidera Muammara Gaddafija, te da su se na tim zabavama djevojke skidale i pružale Gaddafiju fizička zadovoljstva.

Berlusconi (74) ju je, kako kaže, odveo u svoj ured i objasnio joj da će se njen život iz korijena promijeniti ako pristane da učestvuje u zabavama.

Bivša prostitutka negira da je ikad bila dio toga, insistirajući da je uvijek bila odjevena, da je odbila premijera i rekla da želi ići kući.

"Nisam se skidala i nisam se seksala", izjavila je policiji, a prenosi talijanski list La Repubblica. Uprkos tome, talijanski premijer joj je na prvoj zabavi dao 46.000 eura u novčanicama od 500 eura i Lockman sat na kojem je bilo ugravirao: "Hvala Bogu da je tu Silvio", kao i logo AC Milana.

Ruby je kazala da je uvjerena kako je Berlusconi imao seksualne odnose sa modelom Noemi Letizia (20), koju je zvao "zjenicom oka svog". Noemi ju je jednom prilikom pitala koliko ima godina, a ona je slagala da su joj 24.