Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još gore upoznavala preko neta, naježim se na pomisao koliko li ima psihopata na klixu među nama i s kojim možda uđemo u diskusije svakakve !!!!
@Zloćo Tvoj nick baca sumnju i na tebe.. :))
nemoj me plasiti...na klixu su svi fine dusicee
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I vjerovatno ce je proglasiti samo ludom... Da nosi drugacije ime bila bi proglasena teroristom.
evo ja nisam normalan! hehehe
Gledajte to ovako... Odmah ce vam biti draza. Njoj 19 godina sad. Ubila 22+ lika za 6 godina. Pocela sa 13. Nalazila ih po netu. To bi ona onda ustvari lovila pedofile po netu. No takodje, s obzirom na to da je u ovom slucaju morao da joj pomogne muz koji je isto tako kao i ona metar i zilet, te da su uhvaceni jer nisu dobro ocistili kola od krvi i onda odustali i otisli u strip-club da slave njegov rodjendan... Najprije ce biti da cura izmislja. Eh sad... da li izmislja jer se pravi luda da ispadne na sudu neuracunjiva zbog trauma iz djetinjstva (satanisticki kult o kom prica bi trebao biti u mjestu s 2100 stanovnika - sto bi znacilo da ili citavo selo zna za to ili su svi kultisti) kao ono gdje tvrdi da je seksualno zlostavljana kad joj je bilo 4 godine... Ili zato jer jeste luda... to tek treba da se vidi. Iz do sad prilozenog ona nije mogla fizicki izvesti to sto prica a i da jeste ocito nije u stanju da sakrije ni 1 a kamo li 22 lesa.
Pazite se one 9gag, ubija doslovno...
i ja sam to primjetio, jako je nasilna, sklona je vrijeđanju po nacionalnoj i vjerskoj osnovi i mrzi švabe.
<3
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
22 mauskarca,gdje ti je ravnopravnost spolova
pitaj džeka trbosjeka
Žene su manje agresivne od muškaraca...ali one koje su više te zasigurno zvrše na svim svjetskim naslovnicama..
aj da smo jednom bar istog mišljenja :-)))
ma samo je pitanje vremena bilo..
Ko bi reko, kad je čojek pogleda reko bi ne zna se ljeba najest. Nije moj djed džaba reko, ženi nikad ne okreni leđa, zna i ona tebi turit nešt oštro :-)))
a na slici izgleda kao neko nevinašce, joj ovakve su najgore..
ne možeš ni muškarac više biti...
na vjesala pred javnost.. i to okrenuti naopacke da se krv izlije iz glave.
holy shiiiaat ...