Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klixov moto: Jedna propaganda na dan, nama mozak ispran!
Što je ova sposobna, regrutovala milione ljudi, svaka joj čast! Sad će 8. Mart i sve više kontam da su žene s pravom se izborile za svoje pravo, ipak milione upoznati, i isprati im mozak za 0,00001sekundu je istinska sposobnost....bravo Mosad, CIA i ostali, pronašli ste uzrok sveg zla na dunjaluku...
Turska123 nemoj se ljutit na Klix...oni su samo postari koji prenose vijest. Ljuti se na ovu Kucku sto je uvukla dvjevocice od 15 godina u vrtlog rata.
Stara izreka kaze " Hvala Bogu pa upoznah Islam prije nego upoznah muslimane" Mi vrlo lako zastranimo. A ova, i ovakvi kao ova, nije zstranila nego skroz sisla sa puta i ide sumom neznanja i ignorancije.
nisam upoznao islam...ali izreka je pravo dobra...
Nek joj se zapita mati što radi to što radi!
ludaca
O Aqsa, Aqsa šejtani te obuzeli...
Vjerovatno se radi o narkomanki. Nije vrijedna pažnje, kao ni islama o kojem pojma nema. Po čijoj naredbi je ona radila? Ko je nju vrbovao?
Radost njenog srca zrači iz očiju. A sad zamislite ove naše jadnice što se opijaju gole po kafanama.
Ovo slika iz Kevsera
Biće idilov curac tvoj vjerni drug i svakoj koja ode. Valja podmiriti necivilizovanu bagru.
A ko je kucka sa foxnews koja kmeci u kameru ubijajte Muslimane,ubijajte Muslimane...zasto nam ne objavite jednu pricicu o doticnoj sizofrenicarki
Metak medju oci instant medicina !!! :)
Neka Bog bude tvoj čuvar,a ja odo općiti s bradatim spodobama.
na naslovnoj preview ko djevojka sa bisernom nausnicom
opet.. NAVODI CNN.. od toliko medija.. CNN navodi.. nije mi jasno kako ovi klocevi ovoliki ne skontaju da nesto smrdi u svemu ovome.. takvi neprijatelji, takve borbe, smaknuca, "strah i trepet" ali ipak CNN dolazi do vijesti :)
Glupaca retardirana ! Sve iste kurve ! I ova boumedienne je tako pobjegla ! Zelim joj da je kozojebi brzo iskoriste ! Drolje talibanske!
Elonora, uzmi apaurin..
nebi ni tebi nista falilo da malo odes, sevap ti je da im dadnes malo :X a usput vidis malo svijeta ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zlo joj iz ociju viri, hebla majku
Koga zanimaju prave vijesti nek ide na twitter https://twitter.com/_censored31__ Samo sto ovim novinarima često blokiraju account, zbog iznosenja istine, pa moras kasnije traziti censored31 na twitter pretrazivaču