Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nek se vjenčaju Yulia i Niamat vjenčaju, i šerijatski i u crkvi, i eto ti porodice, svi sretni :P
Moj tata je Steve Jobs, ali mama nikada nije htjela da on sazna za mene
Ne moze se religija ignorisati. Ja sam vjernik, ali Bog zna najbolje jesam li i koliki sam vjernik, nisam nacionalista ali pripadam jednoj naciji. Vjera ne pripada ni jednoj naciji, zato je vjera univerzalnija i vrijednija od nacionalnosti. Sto se tice ovih sto bi zabranili vjeru javno ili tajno ispovjedanje, \'Ha, ne moze niko nikom zabranjivati, al moze preporucivati, nuditi, odvracati a konacna odluka je na pojedincu. I Tito je ostali komunisti su mislili da mogu ali cim su umrli, umrle su i njihove ideje komunizma. Sto znaci nisu imali podrsku u narodu, i da je komunizam privatna stvar pojedinca i nikog vise. Hvala.
smiješno kako se u svakom članku nadje prostora nacionalističkim komentarima,bilo da se radi o naučnim ili životnim pričama.Do sada nije prošlo niti jedno komentarisanje bilo kojeg članka a da se nije spomenuo musliman,srbin ili hrvat,katolicizam,pravoslavlje ili islam i u totalno nepovezanim pričama,nevezanim za religiju ili nacionalnu pripadnost....FUJ! I da, slažem se da bi trebalo zabraniti religije barem u javnom smislu upravo zbog ovako patetičnih ljudi koji u svemu vide priliku za nacionalističko komentarisanje!!!!!
Kao da je vazno sto su zamjenjeni, kao da je vazno i ko su im bioloski roditelji. Svako je sa svojim pravim roditeljem i nema nikakve potrebe da sad prave cirkus.
ovo ti je, j,bo lud zbunjenog...
Ma hajd nema veze ako se i zamijene bebe, bitno je da su obje žive i zdrave.
Jale tebi je mamu poderao neki V.l.a..h pa si kopile pa zato sada bi svima da zabranis vjeru i naravno ovdje u Sarajevu. HAHAHAHHA, e ne moze V.L.A.S.K.O K.O.P.I.L.E. Mars u Sumadiju pa zabranjuj vjerovanja.
Da ih nije Mile Dodik napravio?
Baš su gadne, kao i svi rusi.
tako su zavrsili nasa djeca sad postali bosance....
\"Dvije porodice se od tada sastaju redovno, ali priznaju da postoje tenzije. Jedna porodica je hrišćanska, druga muslimanska i postoji mala doza nerazumjevanja.\" Znaci, sve je u redu samo su jedni hriscani a drugi muslimani pa se, eto, ne razumiju bas najbolje. Jos jedan u nizu dokaza da religiju treba zabraniti zakonom i satrti u korijenu kao glavnu smetnju napretku covjecanstva i dobrim medjuljudskim odnosima.
pa otpustili me iz bolnice, zamijenio bebu za bebu, ćuj kako? :(
serija Santa Barbara!
Hamo, Hamo, vid im glave
Jesu ružne
stvarno ne kontam sto ovaj clanak nije postavljen bez mogucnosti komentarisanja sto*a selja*ka nema drugog posla nego glu*osti valjati ! ! ! C C C