Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba njenom bratu dat PRSLUK ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU PA GA DIC U VAZDUH *** mu materina teroristicka
joj jes' mi dosta ovog preseravanja,sve da se ocrne talibani i opravda americki rat za naftu.Ja bih se sad kladio u ruku da ovu niko nije prisiljavao ni na sta.
Ne nije..jadna djevojčica se jedno jutro probudila i skontala"eh danas ću obući onaj lijepi prsluk sa eksplozivom i pobiti narod..." daaaj ba šta je tebi??
ja imam extreman slucaj nisam-ovca-mediji-ne-uticu-na-mene a ono sto sam ja htio reci u prvom komentaru je to da je ona vjerovatno potplacena za ovu izjavu.Ne mislim da su talibani cvjecke ali da ovakve stvari rade cisto sumnjam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)