Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Njen suprug, pripadnik afganistanske vojske, silovao ju je, a u mučenjima su mu se pridružili i članovi njegove porodice...\" Otisli talibani, otisao serijat i zlo se nadvilo nad Afganistanom. Kazu, kako su talibani otisli sa vlasti, broj silovanja je porastao za 80 puta. Proizvodnja droge i broj silovanja rastu iz dana u dan.
Vratite na serijat Vratite nam talibane
hebo ovakvu religiju, tu i koze i kamile imaju vise prava od zena...
Dragi bože i Afganistan je ispred nas. Začudilo me da su za ovo dobili 10 godina, pa u bosni ne bi dobili toliko vjerovatno bi dobili neku uslovnu kaznu.
Nego sta je nego ucinjen pomak otkako su \"strane trupe\" zauzele Avganistan, i to pomak na bolje: HERION, MARIHUANA I KOKAIN SU DANAS MNOGO JEFTINIJI U AMERICI NEGO PRIJE TOGA....
jadno djete,nadam se da ce uhvatiti tog muza monstruma.kakva idiotska drzava i zakoni,fuj.
Cigani, nomadi bijedni, zaostali, u zaostalom svijetu gdje su zene objekti a ne ziva bica, ljudi. Sta 10 ili 50 godina, treba spaliti stoku javno.