Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što bolan Terezi Maj pišeš pismo? Što ne napišeš kraljevima ili prinčevima Saudijske Arabije, Katara, Jordana, Kuvajta, Bahreina i UAE kad zajedno cijelu Siriju mogu prehraniti i pomoći i djeci u Jemenu koja isto umiru od bombardovanja i gladi a niko ne čuje njihove vapaje i roditelja preko Twitter-a! Mjesto ti je u školi drago djete a i ti majko prestani dijete koristiti u propagandne svrhe ...
Bravo za komentar. 10+ ☺
mala ne rise više dosadna si. da nisi na strani terorista možda bi ti neko i povjerovao.
E moji licemjeri, pa kako je ovo propaganda jer vam ne paše u sliku, dok isti ovaj Cionklix objavi da je u Njemačkoj navodno neki Amri ( koji Njemačku ni na karti nije mogo nać) sjurio kamion u Berlinu, pobjego sa mjesta "zločina", ostavio usput pasoš, da bi se preko Belgije, Francuske (naravno bez pasoša) vratio u Italiji i bio upucan u "okršaju" sa policijom. E onda to nije propaganda pa se sjatite da kenjate i aplaudirate.Jel to bilo "istina"?
Kako je lijepo kad tako mala djeca u ratu savrseno vladaju stranim jezicima..
Ja sam skontao bio da je ona dio propagande , kada sam je na twiteru pitao "zasto ti je otac dio al nusra teroristicke organizacije?", pa me blokirala. Uf, mala zivi pod ispaljenim mecima i raketama, nema hrane (iako ima, pod asad kontrolisanim teritorijem, ali mati ne zeli da odu, jer oni podrzavaju ISIS naravno) i ima vremena citati komentare i blokirati ljude. stvarno moras biti debil da povjerujes u njenu pricu. A i dodatno njen twiter account je registrovan u Ujedinjenom Kraljevstvu
jah, ali englezi i amerikanci uvijek moraju biti good guys i oni ko nekome uvijek nešto pomažu i spašavaju ih, ahihihihihihii :)
Klasična tehnika manipulacije upotrebom dečijeg jezika. Klix potcjenjuje inteligenciju čitalaca. Poželjno je biti glup da bi shvatio strategiju.
medij je cudo, a pogotovo u obliku propagande, da je poprimilo zastrasujuce oblike .
U rangu Sjeverne Koreje.
Jel to ona nevjerovatno informaticki potkovana klinka,kojoj je babo terorista-glavosjeca?
Najsmjesnije mi je bilo kada je prije nekih pola godine izvjestavano iz "jedne enklave" (snimci) kako ljudi umiru od gladi,bez struje vode i ogrjeva. Na snimscima najmanje od pedesetak ljudi,barem dvadeset snimaju događaj sa novim iphone telefonima.Odakle im novi telefoni i kako to da ih pune ako umiru od gladi i nemaju struje? Odakle im signal ako je sve poruseno?
ovo je psihicko silovanje djeteta, treba im oduzet dijete.
Eto sedmogodišnja djevojčica zna ko je Theresa May. Majka ohladi malo sa propagandom.
ASDasdasdASdhbrtgfjuzozfsdfaygtsswydf.
ima li u Siriji drugih djevojčica?
nema ostale su u isilu robinje