Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ateista Nemoj govoriti vjerovatno, jer se podrazumijeva!!!!!!!!! Majmuni ste ti i onaj enko!!!!! Da mi se je tebe riješiti, ovaj post, bi bio samo moj i od još jednog Iranca!!!!!
I moj su obrisali, majmuni jedni, vjerovatno ce i ovaj!
Joj enko, što ti brišu komentare, pa ja, onome koji je u pravu, njemu se ne brišu komentari, al onaj koji tvrdi suprotno, njemu se brišu!!!!!!!!!!!!! Hajde još jedan napiši, da ti i taj obrišu!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Paša, to nije engleski, to je Moj jezik!!!!!!!!!!!!! Rođen sam u Iranu, al BOSNA mi je u srcu!!!!!!!!!!!!
enko, samo budi uvjeren u to da će obrisati, onaj koji je u pravu njemu ne brišu, tj,JA, a onaj ko laže, tj, ti, njemu brišu!!!!!!!!!! TO, VALA, MORAŠ SKONTATI!!!!!!!!! Kada ne možeš skontati da je Zlatan Musliman i da santa klaus jeste deda mraz!!!!!!!!!
tašan mantaf kesirr jajuie kdam onfehin adlah jergh serb, tašan mantaf daser, piresd sresd akted hajerr!!! - Ma vi nemate pojma, degenerici jedni, degeni srpski, nemate pojma o čemu pišete, a nešta govorite!!!!!! Ja sam iz Irana, bio sam u Teheranu 4 godine, i imam priliku da se vratim, al nisam _ička ko mnogi da pobjegnu!!!! Samo nisam naveo, rođen sam u Iranu, al ipak u srcu mi je BOSNA!!!
Joj, enko, ti me baš nasmiješ do suza, hajde ima li još nekih provala, samo napiši, da se smijem!!!!!! Santa klaus je deda mraz, nek ti uđe jednom u tu tvoju tikvu!!!!!!!!!!
@iranac - Ne slazem se sa Enko-vim stavovima, ali covjek normalno pise i ne vrijedja nikog (koliko sam ja vidio), za razliku od nekih, zato ga nemoj vrijedjati. Vise cijenim ljude koji imaju suprotne stavove od mojih, ali imaju bar koliko toliko argumente za njih (makar se i sa njima ne slagao), nego one koji imaju stav slican mom a ne znaju zasto i nemaju argumenata za to. Sto se tice toga sta pise na sarajevo-x.com, ne uzimaj za ozbiljno, jer vidis da ne znaju prevoditi, a slike stavljaju bezveze. U kanadi se to najvjerovatnije odnosi na bozicnog deda mraza, ali to svejedno ne mijenja moj stav - da je on i simbol Nove Godine te da je kod nas smbol neceg zajednickog a ne katolickog. I ne kontam, zasto su obrisali prehodne komentare, a opet ostavili mogucnost komentara? Valjda im nesto nije odgovaralo a zanima h sta ce jos raja pisati, svasta...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! E moj enko, samo čovjek može se upišati od smjeha kada vidi tvoje komentare!!!!!!!
enko Šta ti je seljačino, piši malo kulturnije komentare, a nije ni čudo odakle dolaziš!!!! Nemoj ba ti pisati, jer ti mogu zabraniti pisanje, seljačino jedna!!!!!
Ako ne znaš čitati, samo reci, jer ja razumijem te \"osobe sa posebnim poremećajima\"!!!!!!! I kada pročitaš naslov i kada vidiš sliku, mislim da će ti sve biti jasno, Mr.Degenu!!!!!!
Degenu, pročitaj naslov, \"Djed Mraz proglašen građaninom Kanade\"!!! Sve ti u naslovu piše, jel to ne znaš čitati, pa govoriš, neki pikola!!! I onda pogledaj sliku, ovo je deda mraz i skontaj više!!!!!
Joj enko, ne laži i mene i sebe, DJED MRAZ je proglašen, a ne sveti pikola!!!! Pričaj ti šta hoćeš, ovo je deda mraz!!!!!!!!!!!!!!
@ Enko27 - To su prelivode koji su za vrijeme socijalizma glumili da su komunisti da bi se mogli gurati u politiku, a onda su odjednom kao postali vjernici kad je to postalo popularno (6. aprila je zvanicno poceo rat, tako da je to uobicajeni naziv za novokomponovane vjernike). Cast izuzecima, a znam da ima i njih, koji su i prije rata bili vjernici, i kojima niko nista nije branio, kao i sad nas malo sto smo bili ateisti i to ostali i sad kad vise nije popularno.