Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba govorit protiv Djeda Mraza, ali zato što kakav MRAZ pobogu, djed Božićnjak, ili Sv.Nikola, jedino to dvoje ima smisla, a to što neki nazivaju ga Mraz da se ne vidi da je kršćanski lik i predstavlja kršćanskog sveca to je neki drugi problem
Konacno nesto poitivno :D
Predivno, svaka cast!
Neka se stidi svaki bosnjak koji podrzava ili simpatizira djed mraza!
asik1234, ja se stidim sto sam s takvima kao ti u istoj drzavi...
@asik1234 a teta Nova Godina,priznaješ li nju?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
@partizan43 @Amaru Shakur @Alen Oprosti88 Tri komentara od troje potpuno nepoznatih ljudi sa tri potpuno različita mjesta, jedina zajednička komponenta za sve ovo je NEIZRECIVA GLUPOST!!!
Nikolaaaus se on zovee...postar je danas vec nosio crvenu kapu i donjeo mi je nesto lijepooo jupiii :D
penziju?! :D
neee...moj amazon-paketic hahahhaha
Kad vec uci jezike trebao je nauciti armejski i hebrejski da malo vidi sta biblija kaze..
Pa zar u bosnjaci imaju deda mraza ?
Naučio je on moj ku.rac.
Molim ispravak,'' SV.NIKOLA naučio znakovni jezik kako bi "čuo" želje djece s oštećenim sluhom '' . 06.12. se vazda obiljezavao kao dan sveca Nikole,zastitnika djece,siromaha,pomoraca i putnika!