Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se citav dunjaluk usprdio oko tih terorista....a samo da hoce,zbrisali bi ih sa lica zemlje za jedno dopodne....ali nece...neka ima gdje da se peru pare,neka ima gdje da se prodaje oruzje muslimanima da ubijaju opet druge muslimane ,neka ima u svakom momentu da se prstom upre u globus i kaze da planetu ugrozavaju teroristi (naravno islamski)...ma pasja posla zidova i njihovog 350-milionskog rudnika koji se zove SAD.
Sve razumijem ali brate bolje da si otiso na Havaje ili Tajland,bio bi kralj tamo...al eto
Smrdljivi krstas.
,.--.,deedoo deedoo ,.-nemoj baa ići tamo ,zaginut ćes ili stradat od ifarkta,,, veoma je vruće tamo,..-...-,,,..--
respect
Da je barem više ovakvih ljudina!
Joj budala bogati.
R E S P E C T . . . veliki i velikim slovima za čin i djelo ovog čovjeka u najboljim godinama ... ! ! !
Čovjek u najboljim godinama, a oni ga proglase djedom samo zato što ima unučad.
tacno ce on da promjeni nesto par mjeseci pred smrt cc :)
Bez starca nema udarca!
...nema razlike izmedju njega i isilovca...obojica dobili zelju za ubijanjem zbog mass medije...pali na isti marketing...samo pod drugim zastavama...
Jok nece...sta su radili koalicioni vojnici po iraku i afganistanu? Guzili sve redom...od beba do djevojcica i zena...pa onda pisali izivljavali se pa ubili ih... Jedina razlika da su to krili dok isilovci objave na tvu...( bar tako nam kazu mediji ) Sta su radili po vijetnamu i koreji...jesi pogledao kojinfilm iz holivudske produkcije sami snimise sta su radili po vijetnamu... Odrubljivanje glava silovanje flasama nozevima bombama ma sve sto moze pasti na um... I ti mi prosipas pamet ovdje... Dve strane istog novcica! Obojica!
...i jedni i drugi...dvije strane istog novcica... :)
mislim da se vi svi trebate ukljuciti u ovaj rat , a ja ode na jednu ledenu :)
u KOMADIMA te InshAllah vratili
Ja glupe vijesti....
idil se slobodno moze zahvalit novinarima na besplatnoj promociji
Cudi me da nije za toliko godina shvatio da ne postoji "prava strana". Postoje samo dvije krive strane. Njemu postovanje sto je otisao da se bori protiv ovih zlocinaca, ali jedan covjek tu nista ne moze promijeniti. Bolje da je bio sa porodicom. Ti arapi ce i tako ratovati i nakon sto se zavrsi rat, oni stalno ratuju.