Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e zalosti bozija...
Tužno da Oni Saudijci su pogani jer ubijanu nevin narod najtežim oružijem
@vedranbeSaudijci koji su naucili bosanski pa vise na klixu..
Covjece... a kad skontam koliko se hrane kod nas baci
Globalno se 35% proizvedene hrane baca. To je otprilike 1.3 milijarda tona. Sama ta cifra je zastrasujuca kad shvatis koliko ima gladnih ljudi.
Ne baci se ništa sve to pojedu štakori, pacovi, miševi, žohari, golubovi, čavke, švrake, vrane, razne bakterije, virusi, mikroorganizmi, gliste i razni nametnici, strvinari, lešinari... ponešto se odnese i stoci kravama, ovcama, svinjama, a ponešto pojedu i kokoške.
Saudijska Arabija je pored izraela rak rana na tijelu covjecanstva. Dok te dvije vjestacke tvorevine ne budu zbrisane sa lica zemlje, nece biti ni mira u svijetu.
sad se pitajte sami sto arapi kobijagi u BIH investirijau da pomazu a pred svojoj avlji ubijaju
Strasno...
Ne očajavaj, popi čaj... Sad će bosanske hadžije u Jemen da ti pomognu. Šta... neće u Jemen.. odoše u Saudijsku... e pa nek idu... pa i nek svrate malo u p. m...
@theekonomist Digresija je financiranje Saudijske Arabije sa istovremenim žajenjem ovih jadnika? Gdje ti pokupi logiku? Osim ako nije sarkazam... Onda opraštam. Dok tres svakako jesam, to stoji.
*ters
Ne očajavaj, popi čaj... Sad će bosanske hadžije u Jemen da ti pomognu. Šta... neće u Jemen.. odoše u Saudijsku... e pa nek idu... pa i nek svrate malo u pm...
tuge braćo mila, sta je ovo...
made by s.arabija uz pomoc americko zidovskog vojnog kompleksa
Oteo si mi riječ iz tastature, jer niko ne konta da to nije međumuslimanski rat, nego rat Izraela protiv arapa. ne bi musliman na muslimana udario, to nema šanse, a i zabranjuje vjera, koja je svjetski simbol vjere mira.
Majku li vam kraljevsku saudijsku
ljudi budite zahvalni sa onim sto vam je Bog dao !! zamisli caj i suh hljeb - ako ga ima uopste :/
Bog je mami i djetetu dao i čaj i suh hljeb, a ponekad samo čaj. Stoga, mali mršo i njegova mama, budite sretni, Bog vam je dao čaj, on je tako milosrdan.
Uhhhh Bože, olakšaj im. Slika ove djevojčice što leži na kraju videa me dotukla. Da sam ja netko...
Ostani nitko, lezi, tako je najlakše...
Visok stopa pomora djece u Jemenu... Visoka stopa radjanja djece sa defomitetima u Afganistanu... Dva mjesto iz kojih ce krenuti nepobjediva vojska kad vakat dodje... Cafiri sve rade da to sabotiraju ali nece uspjeti kad cas kucne...
Koja si ti kvalitetna budala.
cekaj jel ono bi Saudija ih bi,, kolijevka islama sveta islamska zemlja,,, reigije koja kaze ne ubij i sta vec,,, hmmm zanimljivo bas