Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim kakve veze ima SAD dijaspora. Koliko sam shvatila, novac je sakupljan u Japanu, a Japanci najvjerovatnije trenutno imaju najvecu kupovnu moc. Samo zbog krize, vlada je svakom gradjaninu dodijelila ekvivalent od 100$, mladima i starima po 200$, cak i strancima. I da, meni treba 6250 yena (oko 80 KM) da iz Japana posaljem prvu marku. Kome je to malo, neka sam placa.
@sramota nas @Lektor JA MOGU,I AKO TREBA POMOCI CU VAM OKO TOGA I ZAO MI JE VASKE ISKRENO...
kakav si ti lektor glupane nepismeni!
\"nemogu\" se pise zajedno. A vi \"gramaticari\" poklopite se klempavim usima.
\"ne mogu\" se pise ODVOJENO!
A nasi sa inostranstva nemogu pare poslati navodno radi bankarski troskova...Vise se iz BIH se donacije prikupljaju, a fol vani se bolje zivi, jad sami jad! Sad ce nasi seljaci reci, pa gdje ces uporediti SAD i Bosansku dijasporu...sve vazi za pravdanje...