Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otac imao 27 godina a sinu 11..?? Djete dobilo djete
je li to sad bitno u ovoj priči? otac je otac
@gusta me Pa da,naravno,slazem se,oac je otac..tuga golema svakako,djete siroce..al zar nije malo neozbiljno,ni skolu nisi zavrsio a imas dijete,daljnje skolovanje prekinuto,primoran si crncit,radit i na kraju ovako zavrsiti..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sakupljaju pare koda se parama otac kupuje
Ovakvih slučajeva ima nažalost koliko hoćeš u svetu. Ovaj se izdvojio samo zato što je o njemu pisao neki ''uticajni'' tviteraš na engleskom.
Sta je klixe placenici, smetao vam je moj komentar ker sam rekao da niko nije oplakivao indijske muslimane a za ovog malog se skuplja novac? sta je placenici?
ljudi umiru tamo ko mušice
Postaće zreo i odgovoran sa 15. A kapu će mu krojiti mekušac kojeg će roditelji izgurati do 30-te u nekog birokratu. Ovaj vrijedni će misliti da je manje vrijedan, a onaj falc će misliti da je nezamjenjiv.
Ono kad sebi kažeš "ustao sam na lijevu nogu" ili "imao sam loš dan".. kako da ne..