Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepša vijest danas,hvala Bogu.
Dana, mjeseca godine, desetljeca...
Nažalost nije. Pročitajte ponovo članak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci umjesto da napisete novi clanak vi samo uredite ovaj postojeci. Krajnje bezobrazno, ispada da narod slavi smrt djecaka pu mayku vam novinarsku
E ovo je zalosno.Da ti dusa stane,srce pukne od tuge. El Fatiha. Dijete malo,lahka ti zemlja bila.
Djecak je uspjesno izvucen iz bunara,ali nakon pola sata od spasavanja preselio je na bolji svijet,Allah mu najljepse mjesto u dzennetu dao zajedno za svojim roditeljima,amin💔
Za koji nismo sigurni da zaista postoji
Da ti Allah podari najljepse mjesto i dznete,Allahu si bio drazi duso draga🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Koji smo mi šošoni. Vrijeđamo jedni druge jer "nisu do kraja pročitali vijest" zbog inicijalne informacije da je dječak izvučen, pa onda naknadno objavljeno da je preminuo. Fuj ste.
Pa majku mu mu novinarsku, ne može članak biti živ je, pa nakon par minuta mrtav je. Ko uredjuje ovo? Dario Šimiću, šta se dešava sa tvojim portalom čovječe?
PROCITAJTE CIJELI TEKST PRVO BAGRO POLUPISMENA
Dječak je preminuo u rupi. Zbog svih napora koje su uložili i svijet koji je čekao pozitivan ishod su slagali da je bio živ.
Umrlo dijete ovi pisu hvala Allahu brz oporavak. Oporavak od cega od zivota? Kakvi bolesnici
Ajd ne seri i ti, citaj malo.
Nece Klix namjerno da iskljuci komentare. Citaju oni sve i brisu sto im ne odgovara. Evo npr. ovo ce obrisati jer pise KLIX je govno od portala.
Narode Klix je prvobitno objavio vijest da je djecak spasen i ziv. Kasnije su isti clanak uredili umjesto da su objavili novi. Nije narod jos uvijek toliko pomahnitao da se nasladjuje sa smrcu jadnog djeteta, sta vam je.
Klixe, na prvoj slici vam nije dječak iz Maroka
ne bulaznite, prepravili su clanak otud i komentari ovakvi, pisalo je da je izvucen a sad i da je preminuo
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un 🤲🏽
Bla bla bla
Samo da napomenem. Allah ga je uzeo Sebi. Arapi inače, bez obzira šta im se desi, kažu hvala Allahu, pa čak i ako neko umre u porodici. Jer mi ne znamo, a Allah zna, kakva bi mu sudbina bila, da ga je Allah ostavio, da živi duže. A ovako je dijete zasigurno u Džennetu. I zato, hvala Allahu na svemu.
Upravo. Najpametniji komentar koji sam procitao na Klixu ikad.
ne pametuj.....allaha ti