Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu cega si oduzeli dijete? Nema smisla, ako je samo zbog imena... @ruud: ti si idiot!
Kreteni roditelji. Nek su mu ga uzeli. Treba dijete citav zivot da nosi posljedice njihovog ludila. Mozes misliti na sta bi licilo odrastanje tog dijeteta s imenom Adolf Hitler?!
Ko kaze da je bio zlocinac svih vremena... On je io legenda i ostat ce...
treba dijete pustit da zavrsio posao seniora hitler... (da pobije ostale chifute)
koliko mi je poznato bilo je ovdje djece koja su se zvala Tito pa su onda primoravali rditelje da djetetu promjene ime jer je samo jedan \"Tito\". Znaci i tad je drzava mogla sve ali nisu mogli promjentiti djetetu ime. Nekazem da se slazem sa odlukom roditelja da ga nazovu po najvecem zlocincu svih vremena, no isto tako ne mislim da USA vlada ima ista s tim.
ko ba mora pitati roditelje za promjenu imena? znas ti sta znaci drzava? ja ne volim sistemske metode al jaro drzava moze sve, legitimno izabrana vlast moze sve. mijenjati mena, otvarati i zatvarati preduzeca, pokrenuti rat, zaustaviti ga, oslobadjati, hapsiti, raditi sta hoce.. u americi je kapital drzava, sto je jos gor al oni su tamo bog i mogu sve ba. i ne samo tamo. i tako ce biti dok se svijet komplet ne promjeni, i drzavni sistem i sve.. a to nece uskoro biti.. mislim
I sta sad!? Onda da im promjene imena??/ Kako kad moraju pitati roditelje o tome, koji su ocigledno nacisti!!!????
Americka demokratija je sada prisutna i kod nas. Koliko ce djece nositi imena Ratko Mladic ili Radovan Karadzic? nekome su oni zlocinci, a nekome heroji.
paaaaaaa, mozda i jeste razlog da im oduzmu djecu. nisam pobornik sistema i americke \"demokratije\" al ovaj ga je presrao, osim da se salio s imenom, a ne kontam kakva bi to sala mogla biti...
To vam je americka demokratija. Protiv sam nacistickih simbola, ali to nije razlog da im oduzmu djecu.