Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto se jezim od cinjenice da mi djeca u osnovnoj nosaju mobitele,po cijeli dan vise na igricama.neMere to tako.nego fino zapolsit djecu korisnim stvarima i opet se nadje dosta vremena za igru.lijepi onaj zivot prije kad su s edjeca igrala na zraku,nisu truhla za kompom.
ova djeca se bore da zarade za odjecu,PA GDJE JE TAJ CRVENI KRST I DJEDA MRAZ DA OVOJ DJECI ODNESE PAKETE ODJECE BAREM SAD ZA BOZIC I NOVU GODINU.ZASTO POSTOJI CRVENI KRST I DJEDA MRAZ???BLAGO OVOJ DJECI ONI NE GUBE NISTA SAMO DOBIVAJU I IZGRADJUJU PRAVILNO U PRIRODI SVOJU LICNOST.BICE ONI UVJEK SRETNI U DUSI.I JA SAM RADIO KAO DJETE U PRIRODI I NISAM IMAO IGRACKE,ALI SAM BIO SRETANO I ZADOVOLJANO DJETE UVJEK.
Plate redovne
A djeca kod nas placu ako nemaju mobitel u rukama od minimalno 500 KM i jos im deb. ilni roditelji i kupe...ova djeca ovde namju pojma kako su sretna, sve je to razmazeno, treba malo da vide kako njihovi vrsnjaci od malih nogu rade i nemaju vremena za gluposti u zivotu i udaranje glavom od pod ako ne dobiju ono sto su zacrtali. Ne kazem da treba djeca da rade, daleko od toga, ali treba da vide sta je zivot djece negdje u svijetu pa bi vise cijenili i svoje roditelje i bili malo skromniji i aktivniji.
Igraju i naša zapadna djeca po 10 sati video igara i opet im fali sve u životu... Tako i treba, korisno zaposliti djecu i adekvatno ih platit da se ne bave glupšostima i drogom....