Njemačke vlasti zabrinute
0
Djeca neonacista uče kako veličati Hitlera
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasne Švabe. U Srbiji i RS-u ne samo djeca već odavno veličaju Dražu i slične.
Pod HITNO treba ZABRANITI U BIH- \"CETTNICKO ORRGIJANJE RAVNOGORSKIH POKRETA\"...!!! Ovo je prilika da politicari, pravosudje gradjani NAPOKON ZABRANE zauvijek cettnicko orrgijanje SERVA...!!!
na zalost projekt zvani goli otok je propao :(
... a sta kaze đeko na ovo,ha?
Postoji li kakvo ostrvo da se potrpaju nacisti, vjerski radikalisti, staljinisti, cionisti i \"zapadni mirovnjaci\"? Da mi ostali mozemo zivjeti na miru. Jedan je drug Tito!
jedina garda je kralja petra garda
Diži se Hićo, da završimo posao brate!!!
ZA GARDU Od tutića šta turka strada... Vi nemate niti jednu pobjedu,vaši uspjesi su kad napadnete Trusinu i Grabovicu gdje vam se usprotivilo u trusini 7 vojnika a u Graboci 21 vojnik,a civile ste pobili!A U LAŠAVANSKOJ DOLINI omjer je bio 10:1 i niste ništa osvojili i tu su ti tvoji mudžahedini pobili pokoju babu djete i par zarobljenih vojnika HVO-a!Što niste deblokirali Sarajevo vojno! ušli ste u Donji Vakuf i Bosanski Petrovac zahvaljujuć 4.gardijskoj brigadi HRVATSKE VOJSKE!kad supostrojbe HVO-A I HV-a oslobodile Šipovo,Mrkonjić pa se Srbi povukli iz Donjeg Vakufa... Iznenada ste napali i Travnik pa se HVO-uz velike gubitke povukao poviše Guča gore i otada ni tu niste metra probili...a da Hrvati nisu bili naivni pa da su vas dočekali nebi ni Travnik uzeli! Nosi te đava kretenu!točnije šejtan nek te nosi
jao koliko mentalnih bolesnika visi na ovom portalu :S
tacno ovi njemci su stoka! ne mozes promjeniti seljacki mentalitet ni uz pomoc demokratije ni trikova...zbog ovakvih stvari mi je drago da zivim ovdje gdje zivim, na balkanu, kolijevci demokratije.
SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE !
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:339391-Vidic-medju-10-najboljih-igraca-Evrope Nema vam ba djeka hahahahahahaha a ima vidica
Dobro znaju svi koji su napali Bosnu i Bosnjake o vojnim uspjesima odreda El Mudzahidin... Danas se moze u najmanju ruku 10tak takvih odreda napraviti pa bujrum dusmani krv da vam pijemo.
jel to neko hoce da mu ja malo kevu prč!m !!! evo malo doso na sax da vidim ko to pljuje po meni ima da vas k4r4m sve redom , jasno ...
ja u mom komsiluku kao i u devedeset osam posto slucaja u srpskoj nemam muhamedanaca,i nemam nameru da napadam komsiju! kao sto ste i vi proterali srba iz federacijie,i pre toga za vreme osmanske imperije ugnjetavali i oteli srpsku zemlju!
tamburo napravicu od tebe ugarak
velicati nekoga ko baca djecu u gasne komore.... povraca mi se. a za ove nase koji pisu gluposti, patnja koju je nacizam prouzrocio je toliko velika, da je ne mozete ni zamisliti